roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: niye merak ettin penisimi anlamadım? HOBAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 içimden başlıgı trollemek geliyo ama yapmıcam bu arada nereye gitti kızlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 0ne said: rahatsiz san bi doktora falan git.Kimlere yaranmak istiyosun bilmiyorum ama böyle laf sokma çabalarıyla bilmiyorum sonun ne olur. ben fakeler birlessin mutluluga ersin demistim ama sen gercek ciktin. peki bu iyi mi, degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mr_Hand said: yaa bu nası bi egoooo nası biii kendini kanıtlama isteğiiiiiiii ben bu uğurda kuantum mekaniği soyut cebir dersi aldım adam penisini ay pardon fotoğrafını koymuş çok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dam altinda beyaz t-shortlu bir resmim yok muadili olarak koyabilecegim, NALET OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dominic said: beyaz t-shortlu Nasılsınız centilmenler !! edit:sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Cons said: penisine penisine aşık oldum, penisine rastlamak çok zor şey böylesine Neden güvenir olmus Cons böyle kendisine Sen penisime, bende vuruldum senin ya kaşına ya gözüne Alioğlan der ki Cons et benimle diss-i muhabbet Dikkat et bu topic yapar sende zaruret Al sana diss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 tüm inançlarım yıkıldı patiye olan... artık... ceketimi... alıp... gitmiyorum lan mok mu var gidecem. eğleniyoruz işte saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 oha how are you'yu türkçeye çeviremedim lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 t-shorts, for the anatomically challenged. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ööle kuvantum fiziğğiine benzemez oluuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: Cons said: penisine penisine aşık oldum, penisine rastlamak çok zor şey böylesine Neden güvenir olmus Cons böyle kendisine Sen penisime, bende vuruldum senin ya kaşına ya gözüne Alioğlan der ki Cons et benimle diss-i muhabbet Dikkat et bu topic yapar sende zaruret Al sana diss! cmylzmz ın bandajı aklıma geldi nedense dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 adam diss atıyor kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 viole said: SimapesieL said: Cons said: penisine penisine aşık oldum, penisine rastlamak çok zor şey böylesine Neden güvenir olmus Cons böyle kendisine Sen penisime, bende vuruldum senin ya kaşına ya gözüne Alioğlan der ki Cons et benimle diss-i muhabbet Dikkat et bu topic yapar sende zaruret Al sana diss! cmylzmz ın bandajı aklıma geldi nedense dfs Ne cem yılmazı biz özgünüz olm kendimiz yazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 diss ne lam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Cons said: adam diss atıyor kaçın bana disk attı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 typo yuzunden karalama calismalari. bunlar hep amator trolluk gostergeleri dostlar, yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Yalnız typo diil bu. Arhadaş repçi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ne disk i olm diss diss bilmiyosan konuşmican! diskten fazla acıtır bu canı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben bilmeden konuşurum özelliğim bu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 boş tenekeden çok ses çıkarmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 roket adam said: Yalnız typo diil bu. shirt yerine, short yazdigimdan kelli, ardeth ile aramizda yasadigimiz birseydi. :( diss konusunda bir sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 peynir tenekesini tercih ederim ama. disste sıkıntı var. DİSS NE LAAN!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: Alioğlan der ki SimapesieL said: Alioğlan der ki SimapesieL said: Alioğlan der ki Not enough testosterone! Not enough testosterone! Not enough testosterone! Not enough testosterone! Not enough testosterone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar