GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 jilet değil makine badiciyim olur öyle şeyler antrenörümün isteği proteinleri mi ne emiyomuş gelişimi yavaşlatıyomuş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kıl wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yeni mi başladın badiye pek kas göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ayrıca badiciyim derken profesyonel olarak mı yoksa aktivite olarak mı? profesyonel olaraksa, hayatını vücut yapmaya adamak nasıl bir duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kasmadım ondan heh 4 yıldır yapıyorum ama profesyonel olarak değil hobi olarak, o şekilde yapsam kas yığını olmuştum ama şimdi iri bile değilim hatta yine de yağ tabakası var hobi olarak yapıyorum başlayınca bırakılmıyor stres atıyor güzel bişey (2 kere üst üste hobi demişim biçimsiz olmuş fakat kelime dağarcığım geniştir yani belirtmek istedim cidden biçimsiz olmuş 2 kere de biçimsiz dedim ama biçimsiz olmadı o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yalnız gözüm çok keskinmiş. bir de resimde meme varken neden göğüs kılı. ah dinan ah. ayhhhh diye isyan edersin sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 GwindonSurion said: 4 yıldır yapıyorum anladım benim 4 yıldır okçuluk yapıyor olmama rağmen turnuvalarda bir gelişme gösterememe benziyor durumun sdf haftada 1 gün antremanla okçu olunmuyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ya ama fotodaki durus da, ferrarinin önüne gecip poz veren dayilar gibi sanki... sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 evet Dynun durum garipmiş =D o ne ki ben 2001den beri gitar çalıyorum fakat çalabildiğim hiçbi şarkı yok edit: ablamın arkadaşı o dedim kadraja alma diye o kadar bitane daha koyardım da sonra soyulmuş kivi derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://img191.imageshack.us/img191/610/58721511.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Dynun said: yalnız gözüm çok keskinmiş. bir de resimde meme varken neden göğüs kılı. ah dinan ah. ayhhhh diye isyan edersin sonra.. ben bile ilk memeye baktım üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bacaklara ağda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Dynun said: http://img191.imageshack.us/img191/610/58721511.jpg emeğe saygı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ardeth said: Dynun said: http://img191.imageshack.us/img191/610/58721511.jpg emeğe saygı rep +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 olm kafam bi güzel bi güzel ölmem mideden inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ölmeyip nabıcan. tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 EHSWHJKDFGHJKSDFG.ŞDKLFGHDFKLNJLZDVGMKL.ADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ayrıca AHAHAHAHAHAHAAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 gözlerim gitmiş lan şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 MUTLULUGUN PORTRESI ADETA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 OLM ÇOK GEY GİBİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 mutlu değilimde mutlulğu arıyoz işte lan alkolde napalım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 göğüs kıllarımıda alcaktımda karanlıkta belşi olmaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahaahahhahahah kafa bi milyon belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar