elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bana hep kızlar ayarlıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit said: irin said: cansut fotosundaki kırmızı rujlu bayan cok guzel, şu lafını bi ara hatırlat bana zevk düşmanı.kızın o fotosu fail,kız normalde guzel,yoksa çirkine çirkin diyaoruz hacı yanlışlık olmasın sdfghdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çirkin kadın yoktur, az kesekağıdı vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bokunu çıkarma ayarlamazlar. AYARLAYIN O ZMN HADİ GÖRELİM BAKALIM AYARLAYINDA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kendisi ondan daha güzel olduğunu düşünüyosa ayarlar. yok kıskanıyosa onun güzelliğini tanıştırmaz bile böyle kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hadi kızlar bana ayarlayın bi tane utansın bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aaa yalan,genelleme!yaptıgım bütün missmatchliklerde hatunlar benden guzeldi,oğlanlar da benden yakısıklı sdfgh.ama yapmıcam artık 3 gun once ayrılanlardan sonra tövbe ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 irin bana lan valla ayrılmıcam evlencem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 pls pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit said: bokunu çıkarma ayarlamazlar. AYARLAYIN O ZMN HADİ GÖRELİM BAKALIM AYARLAYINDA ! lan içten içe stimüle etmeye çalıştığım hareket buydu, söyledin bok ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yapma dostuuum.Ayrıca çiftlerin çoğunda ya kız güzel olur ya erkek yakışıklı 2sininde güzel ve yakşklı olduğu azdır.Vardır ama bence azdır. Örn:Adriana Lima ve ibişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şu forumda hepinizin arkadaşı olan bi kız var biliyosunuzda kim olduğunu bi gün olsun aramızı yapmayı denedinizmi ? HAYIR sonra kalkıp bıdı bıdı yapmayın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 zaten sürekli güzel kız-güzel erkek eşleşmesi yapılıyor olsaydı 2009 yılında hala bıyıklı kızlar ve tipsiz erkekler olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 elesso said: irin bana lan valla ayrılmıcam evlencemyok tövbe ettim.adam gibi kendiniz yapın öyle daha kuul oluyor hem.cocuk yakışıklı değil ama ugraşmıs ne sempatik fln oluyor ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kalbimi kırdın irin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit said: şu forumda hepinizin arkadaşı olan bi kız var biliyosunuzda kim olduğunu bi gün olsun aramızı yapmayı denedinizmi ? HAYIR sonra kalkıp bıdı bıdı yapmayın bana yapicam ben sana abi uzme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 döversin sen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 utopia said: ayarlar. ginaly said: ayarlamaz. Doğru cevabı veriyorum. Kızın kendi sevgilisi varsa ayarlar, yoksa ayarlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 valla bisey yapmicam, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ı ıh. biliyom dövcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 wtfigoh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 KAVGA VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 la yok kavga, siz dagilin, bisey konusucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar