irin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit said: irin said: cansut fotosundaki kırmızı rujlu bayan cok guzel, şu lafını bi ara hatırlat bana zevk düşmanı.kızın o fotosu fail,kız normalde guzel,yoksa çirkine çirkin diyaoruz hacı yanlışlık olmasın sdfghdf
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çirkin kadın yoktur, az kesekağıdı vardır..
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bokunu çıkarma ayarlamazlar. AYARLAYIN O ZMN HADİ GÖRELİM BAKALIM AYARLAYINDA !
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kendisi ondan daha güzel olduğunu düşünüyosa ayarlar. yok kıskanıyosa onun güzelliğini tanıştırmaz bile böyle kötüler
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hadi kızlar bana ayarlayın bi tane utansın bunlar
irin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aaa yalan,genelleme!yaptıgım bütün missmatchliklerde hatunlar benden guzeldi,oğlanlar da benden yakısıklı sdfgh.ama yapmıcam artık 3 gun once ayrılanlardan sonra tövbe ettim
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 irin bana lan valla ayrılmıcam evlencem
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit said: bokunu çıkarma ayarlamazlar. AYARLAYIN O ZMN HADİ GÖRELİM BAKALIM AYARLAYINDA ! lan içten içe stimüle etmeye çalıştığım hareket buydu, söyledin bok ettin.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yapma dostuuum.Ayrıca çiftlerin çoğunda ya kız güzel olur ya erkek yakışıklı 2sininde güzel ve yakşklı olduğu azdır.Vardır ama bence azdır. Örn:Adriana Lima ve ibişi
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şu forumda hepinizin arkadaşı olan bi kız var biliyosunuzda kim olduğunu bi gün olsun aramızı yapmayı denedinizmi ? HAYIR sonra kalkıp bıdı bıdı yapmayın bana
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 zaten sürekli güzel kız-güzel erkek eşleşmesi yapılıyor olsaydı 2009 yılında hala bıyıklı kızlar ve tipsiz erkekler olmazdı.
irin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 elesso said: irin bana lan valla ayrılmıcam evlencemyok tövbe ettim.adam gibi kendiniz yapın öyle daha kuul oluyor hem.cocuk yakışıklı değil ama ugraşmıs ne sempatik fln oluyor ehuehue
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit said: şu forumda hepinizin arkadaşı olan bi kız var biliyosunuzda kim olduğunu bi gün olsun aramızı yapmayı denedinizmi ? HAYIR sonra kalkıp bıdı bıdı yapmayın bana yapicam ben sana abi uzme kendini.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 utopia said: ayarlar. ginaly said: ayarlamaz. Doğru cevabı veriyorum. Kızın kendi sevgilisi varsa ayarlar, yoksa ayarlamaz.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 la yok kavga, siz dagilin, bisey konusucaz.
Öne çıkan mesajlar