dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ginaly said: dasaaa said: o değil de resimler zaten ginaly'nin fotobakıttan değilmi şimdi? ehehe. selam. haaa anladım.. ortadaki hatun ginaly!!! cinaly sana açık açık yazıyorum o halde..
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dasaaa said: ginaly said: dasaaa said: o değil de resimler zaten ginaly'nin fotobakıttan değilmi şimdi? ehehe. selam. haaa anladım.. ortadaki hatun ginaly!!! cinaly sana açık açık yazıyorum o halde.. biliosunuz, buradaki chickmagnet olarak tüm hatunlarla bi şekilde bağlantım vardır.
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 öf şu chick magnet olayı da baydı artık ya. affet beni.
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bu kadar böbürlenme yani, ters tepicek yakında sdjk
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.tshirtdemocracy.com/wp-content/uploads/2008/03/chick-magnet.jpg
irin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oha selin TRİP, @nihan bir gece ansızım gelip ömeri çiğneyip seni alıcam adresin hala aklımda bebek. cansut fotosundaki kırmızı rujlu bayan cok guzel,ruj ayrı guzel,cansut en guzel ohh aşk!
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 irin said: cansut fotosundaki kırmızı rujlu bayan cok guzel, şu lafını bi ara hatırlat bana zevk düşmanı.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 zevk değil o kadınlar arası dayanışma sistemi sdf
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 örnek alın abi kadınları ben resim koyuyom ardeth bana kız bulma şansın %0 diyo
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hacı bizim laflar geyik hep, kendimize ve birbirimize güvendiğimiz için. kızlar birbirinin kuyusunu kazar asıl. bunu belli etmemek için de böyle dayanışma içindeymiş gibi duruyorlar. benim çevremdeki kızları sana ayarlamak için uğraşırım ama bir kız, arkadaşı olan bir erkeği başka bir kız arkadaşına ayarlamaz.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ama ardeth kuyunu kazıyor olabilir evet.
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bi yere kadar haklıydın sonra abarttın ayarlar
Öne çıkan mesajlar