roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Cons said: http://diy.despair.com/output/poster11080797.jpg of geberdim ahahhaha
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mortis said: lan tamam bokunu çıkarmayın. Çıktı çıkıcağı kadar,varsın gittiği yere kadar gitsin.
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ahahdasdgsdahadfsd daaaaaaasaaaaaaaaaaaaa
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ğğğuuahahahuahauhauah auha uhauhauha uhauhahaha hah a h a haha a ha haha hahahahha
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Biri özetlesin ben anlamadım. ginaly pogodiyi mi aldatmış?
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Siteyi komple silip şu son 2-3 sayfayı koyalım sadece, muhteşem.
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Liseli olmak kötü bişey midir anlamadım siz lise dönemi geçirmediniz galiba.Fotoğraf koymamam gerekiyo heralde onu anladım,erkekler kaldıramıyor çünki. Kimseye benzemiyoruz güzelde değiliz tamam. Ali'ye hiç bişey diyemiyorum bile. Bide burası 4chan albümü sanırım.
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Decrepify said: Liseli olmak kötü bişey midir anlamadım siz lise dönemi geçirmediniz galiba.Fotoğraf koymamam gerekiyo heralde onu anladım,erkekler kaldıramıyor çünki. Kimseye benzemiyoruz güzelde değiliz tamam. Ali'ye hiç bişey diyemiyorum bile. Bide burası 4chan albümü sanırım. Böyle tepkilere gerek yok, paticik burası alışadurun.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Decrepify said: Liseli olmak kötü bişey midir anlamadım siz lise dönemi geçirmediniz galiba.Fotoğraf koymamam gerekiyo heralde onu anladım,erkekler kaldıramıyor çünki. Kimseye benzemiyoruz güzelde değiliz tamam. Ali'ye hiç bişey diyemiyorum bile. Bide burası 4chan albümü sanırım. ya boşver sen bunları özeline msn imi attım dertleşelim ordan
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Decrepify said: Liseli olmak kötü bişey midir anlamadım siz lise dönemi geçirmediniz galiba.Fotoğraf koymamam gerekiyo heralde onu anladım,erkekler kaldıramıyor çünki. Kimseye benzemiyoruz güzelde değiliz tamam. Ali'ye hiç bişey diyemiyorum bile. Bide burası 4chan albümü sanırım. aile albümü burası. aramıza hoşgeldiniz.
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 selam decrepify özele mesaj attım msn ekle ok?
Öne çıkan mesajlar