Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dory & Nil hibrid resmi bi acaip olmus. Sanatsal acidan incelemeye calistim, tam gozler ve 333 dudaklar hakkinda yorum yapacakken secilen BERBAT otesi font gozume carpti ve yorumumu esirgemeden vuracam kamciyi, uzgunum. Yil 1999, lise 2 deyim ve kendime bi karisik cd yazmistim sevdigim sarkilardan olusan ve kapagina da asi, isyankar imajlar doseyip bu BERBAT OTESI Fontla cok cilgin yazilar yazmistim. Kirolugumun simgesi olan bu fontun karsima bu sekilde cikmasi derinden yaraladi beni.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dostum papyrus fontuna laf ediyorsan alicam ayamin altina.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o değilde şu hatunlar birbirine rep bonus vermiş. 1+1=3 olmuşlar. öpücükler +repler gönderiyorum. benim olun laaaan diyip abazalığımı da yaptım. iyi geceler.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 benim anlamadigim sey, iki tane hanimkizimizin fotosu yapiliyor ve konuluyor buraya, hemen arkasindan da DENSIZLER alakasiz sap fotolarini yapistiriyorlar. arkadasim. gormek ISTEMIYORUZ SAPPAR FOTOLARINIZI. sadece hanim kiz fotolari istiyoruz. ve sadece guzel hanim kiz fotolari.
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Azmodai said: Dory & Nil hibrid resmi bi acaip olmus. Sanatsal acidan incelemeye calistim, tam gozler ve 333 dudaklar hakkinda yorum yapacakken secilen BERBAT otesi font gozume carpti ve yorumumu esirgemeden vuracam kamciyi, uzgunum. Yil 1999, lise 2 deyim ve kendime bi karisik cd yazmistim sevdigim sarkilardan olusan ve kapagina da asi, isyankar imajlar doseyip bu BERBAT OTESI Fontla cok cilgin yazilar yazmistim. Kirolugumun simgesi olan bu fontun karsima bu sekilde cikmasi derinden yaraladi beni. Comic Sans>PAPYRUS>* ayrıca bir resimde iki KARI <3
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Azmodai said: benim anlamadigim sey, iki tane hanimkizimizin fotosu yapiliyor ve konuluyor buraya, hemen arkasindan da DENSIZLER alakasiz sap fotolarini yapistiriyorlar. arkadasim. gormek ISTEMIYORUZ SAPPAR FOTOLARINIZI. sadece hanim kiz fotolari istiyoruz. ve sadece guzel hanim kiz fotolari. True.
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 siyah saç esmer farketmez bi ten rengi için kalpler kırılmasın
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ana vanille dorymiş lan tüh. bende başka bi karı fotosu sandıydım tüh.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 vaniLLe said: dostum orda esmer yok ayrica anaa yıllar önce ben yaptım lan bunu
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 flash nelere kadir işte olm yıllar sonra bile aşkı tazeliyo görüyosun kız forumdan kız ayarladı biz foruma kız ayarlarız diye üye olduk daha 1 tane yok zoruma gidiyo.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ben kız ayarlayıp foruma üye yaptım hacı!
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 utku dertliyim abi şaka kaldıramam. 2 tane güzelim kız birbirlerine ilanı aşk ediyo elden gidiyolar biz nelerle uğraşıyoz lan.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 cok tesekkur ederiz arkadaslar, bizce basarili bi calismaydi, fontumuzu da azmom begenmediyse kesin haklidir, kendisi MUKEMMEL bi erkek oldugu icin, soyledigi hersey bizim icin sorgusuz dogrudur, bu sebepten oturu tek bi cumle bile etmicem kendisine, dicem ki haklisin erkekim. haklisin. nil hayatimin kadini, biricigim, herseyim. sen istersin de ben yapmaz miyim iste benden yakayim buralari seninle olan askimiz, bu forumda ilklerdendir, nitekim ki sen buralarin en daş karisisin, aksini iddaa eden varsa capsiz capsiz konusuyodur, hiç dikkate almam. seni seviyorum, ve o gül yuzunden opüyorum.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oha lan bu kadarda post kasılmazki yani.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dory said: cok tesekkur ederiz arkadaslar, bizce basarili bi calismaydi, fontumuzu da azmom begenmediyse kesin haklidir, kendisi MUKEMMEL bi erkek oldugu icin, soyledigi hersey bizim icin sorgusuz dogrudur, bu sebepten oturu tek bi cumle bile etmicem kendisine, dicem ki haklisin erkekim. haklisin. nil hayatimin kadini, biricigim, herseyim. sen istersin de ben yapmaz miyim iste benden yakayim buralari seninle olan askimiz, bu forumda ilklerdendir, nitekim ki sen buralarin en daş karisisin, aksini iddaa eden varsa capsiz capsiz konusuyodur, hiç dikkate almam. seni seviyorum, ve o gül yuzunden opüyorum. ben fotoyu begenmedim demedim. fontu begenmedim. SUT gibi iki kiz var fotoda, nesini begenmeyecem arkadasim.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kadın kadınla aşk dinimizce yasak olmalı bence desteklenmemeli yoksa biz napcaz abi
Öne çıkan mesajlar