Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kermit said: bu arada thx to Osman. Abi deşifre etmesene adamla muhabbetim yok bişeyim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oha sübyancılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 MADBOY said: Ardeth said: napae said: dklşs çocuğumuz güzel olur aslında ama yengesiyim işte napalım. biri gelip "ya zekasını zundan görünüşünü de senden alırsa?" diyebilir ben diyeyim bari tanıdık olsun. Oyle dogan cocugu nikahima alirim, kiz olursa. Erkek olursa gokalp nikahina alir herhalde. edik: imla beni ne katıyon lan it erkek olursa diye haha olm millet bişi sancak lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Osso said: kermit said: bu arada thx to Osman. Abi deşifre etmesene adamla muhabbetim yok bişeyim yok :( aynı anda msnde OSMAN: la resmi benim yaptığımı belirtte havam olsun kermit: ok kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Osso said: kermit said: bu arada thx to Osman. Abi deşifre etmesene adamla muhabbetim yok bişeyim yok :( tanışmış olursunuz işte kötümü lan hadi iyisin osman götürüyon çıtır kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 elesso said: Osso said: kermit said: bu arada thx to Osman. Abi deşifre etmesene adamla muhabbetim yok bişeyim yok :( aynı anda msnde OSMAN: la resmi benim yaptığımı belirtte havam olsun kermit: ok kenk yoo ilk o yaptı benim muhabbetim yok lan dedi koysam bişi olurmu dedi bende ver lan ben yüzsüzüm koyarım ben dedim. koydum sonra bu dediki repleri kaptın lan göt herif dedi bende ağzına sıçarım lan ne biçim konuşuyon sen benle dedim al dedim anasını satayım yazayımda rahatla dedim olay o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 e aynı şey işte az çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 öyle bişi yok aslında ben götümden uydurdum ama maksat yunusa destek çıkmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 göt dedi banlansın. ders çalışmaya gidiyorum ben gelene kadar banlancak bu kurbağa ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Matematiksel olarak mı? Fiziksel olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 metafiziksel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 of sanırım öğeler harekete geçti. tıklarken içimden kesin metafiziksel olarak yazmıştır dedim. damarlarım çatlıyooooooooooooor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ii de popo kıç desemde aynı şey aklınıza geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Zamani buktum kurtulman icin. Bidaha yapmam osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Benim aklıma orçunun poposu geliyo mesela. fındık kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Olivies said: Zamani buktum kurtulman icin. Bidaha yapmam osman. Oh çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ya benimsin ya kara toprağın adlı çalışmam http://img198.imageshack.us/img198/5610/dsc02877.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ehueh cok guzelsiniz len<3.bi de sibel saçını mı boyattı,ışıktan mı?evet kzılar belee seylere dikkat ediyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 saol annem hee, kaçmıyo valla sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 takılmaca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sevenhill giy özgür ol kendin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 SevenHill mi? ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yoksa gene mi fakir?? OMG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar