fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 işte bölüştük ben gitcem dicem " e sen nabıyosun, okuyomusun" dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 İzmirin kızları güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fede said: işte bölüştük ben gitcem dicem " e sen nabıyosun, okuyomusun" dicem. arkadaşın aynı cümleyi alanyada 4 yaşında turist kıza kurmuşluğu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 gızılay(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ama belli bir kalite politikaları var, sen boşver görmesen de olur sfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 utopia said: İzmirin kızları güzeldir. izmirlydin dimi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evet jhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 one senin standardın mı düşük olm. nerde güzel kız kızılayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 izmirin kızları gerçekten de güzel ama +bakımlı samsunluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 0ne said: İzmirin kızlarını görmedim ama Ankara/Kızılay da gayet de güzel kızlar vardı,hatta en fazla güzel kızı sadece Kızılayda gördüm diyebilirim. olm nası bi sayaç var sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 tencere - kapak standardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kimse kusura bakmasın da izmirin kızları güzeldirden önce hafiftir derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kızılay ne lan ıy, fakir misiniz lan. Kızılay'da simit sarayının altını disko olarak kullananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Sly-One said: kimse kusura bakmasın da izmirin kızları güzeldirden önce hafiftir derler eli ağırdır yalnız can izmir'in kızlarının sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ginaly said: fede said: işte bölüştük ben gitcem dicem " e sen nabıyosun, okuyomusun" dicem. arkadaşın aynı cümleyi alanyada 4 yaşında turist kıza kurmuşluğu vardır. bu doğru evet ama bi amacım yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 doğrudur odun diye tabir ettiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ama tabi ne kızlar gördüm izmir'de, güzel ama bildiğin kitlelere mal olmuş sdfkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 tren garı gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Utopia arkadaş olalım beni onlarla tanıştır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben geldi izmire 1 hafta durdum bi tane kız görmedim. güzel kız demiyorum bak kız diyorum. nerde lan bu kızlar hani dedim çeşmeye gittiler dediler. bi selini gördüm geldim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ne var abi, güzelse sevişmesin mi? izmir de lafa geldi mi komünüs, karıya geldi mi "aa karı benim." yek yea. yarin yanağı included olmak üzere her şeyde her yerde hep beraber demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 şey gibi düşün, halka açık arazi. @ dartanian: hayatımda değiller kendileri, uzaktan gördüm hep kj. fede sen de yazın gelmeyeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fede said: ben geldi izmire 1 hafta durdum bi tane kız görmedim. güzel kız demiyorum bak kız diyorum. nerde lan bu kızlar hani dedim çeşmeye gittiler dediler. bi selini gördüm geldim o kadar işte gelen selin'i görüyo dönüyo zaten, o yüzden izmirin kızları güzel diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 çirkinler kaçışıyo etrafa böyle karınca gibi vıyvıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 izmirin erkeklerinin taşşakları 7 kilo çekiyormuş. not: bursalıyım şaka lan değilim allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar