ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 pogodi said: asd http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/Picture0078.jpg TOPKEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 gidiyorum burdan, bi daha fotoğraf koymayacağım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bakın neysek oyuz şimdi! http://img98.imageshack.us/img98/1681/foto036.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 napae said: ben geldiiim. çok sıkılıyorum bu aralar. =/ Başakla bir akrabalık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 pogo saçın cok guzelmiş köri soslum.adamı gaza getirir perma ettirir o guzelliğin<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ooo herkes toplansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 DİNAN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ginaly said: napae said: ben geldiiim. çok sıkılıyorum bu aralar. =/ Başakla bir akrabalık var mı? Başak kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Canım kardeşim Dynun, Seni ne kadar sevdiğimi, ne kadar saydığımı bilirsin. Kalbimde kocaman bir yerin var. Zekana, kalbine, insanlığına herşeyine hastayım. ama bunu senden beklemezdim. 450 nolu sayfada iki kız varken ne cüretle foto ul edersin? böyle bir taktiksel hatayı nasıl yaparsın? gerçekten çok şeşırdım. Seni çok seven erkeğin, Ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ginaly said: napae said: ben geldiiim. çok sıkılıyorum bu aralar. =/ Başakla bir akrabalık var mı? alınmalı mıyım bilemiyorum?? aydınlat beni ışıldayayıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ginaly said: Canım kardeşim Dynun, Seni ne kadar sevdiğimi, ne kadar saydığımı bilirsin. Kalbimde kocaman bir yerin var. Zekana, kalbine, insanlığına herşeyine hastayım. ama bunu senden beklemezdim. 450 nolu sayfada iki kız varken ne cüretle foto ul edersin? böyle bir taktiksel hatayı nasıl yaparsın? gerçekten çok şeşırdım. Seni çok seven erkeğin, Ginaly. Her şey rep değil aga! Biz ki foto çekmekten aldığımız keyfi hiç bişeyden almayan bi milletiz (belki bilardo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 irin said: ginaly said: napae said: ben geldiiim. çok sıkılıyorum bu aralar. =/ Başakla bir akrabalık var mı? alınmalı mıyım bilemiyorum?? aydınlat beni ışıldayayıms diyor ki çok güzelsin, dünyalar güzeli irin bacımıza da benziyosun. alaka var mı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 irin said: pogo saçın cok guzelmiş köri soslum.adamı gaza getirir perma ettirir o guzelliğin<3 seni kıskandım da kestirdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Dynun said: bakın neysek oyuz şimdi! http://img98.imageshack.us/img98/1681/foto036.jpg ahahaha hep böyle uzun bacaklarım olsun istedim sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sağ bacakta platin var benim, biraz biçimsiz çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ahahahhah çok efsane foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yok öyle public iltifat etmez cinali bana özelimizi açmaz sdfgh,di mi Utku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Dinanın sağ bacağı taze fasulye gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 irin said: yok öyle public iltifat etmez cinali bana özelimizi açmaz sdfgh,di mi Utku? tabi canım açarmıyım özelimizi. muhabbete girmek için ortaya öylesine laf attım. senin adını kullandım ki "aa kızlarla muhabbeti olan biriymiş" imajı çizeyim. bu arada kolsuz kırmızı tişört giyerim, kot pantolon ve sandalet vazgeçilmezimdir, parfümde tercihim hunca markasının en üst düzey ürün serisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 künye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 duyduğuma göre köpüklü diskolardan başka yere de gitmiyormuşsun utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 gümüş yüzük var. künye takmıyorum, çok kıro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 tespih kolye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Saeros said: duyduğuma göre köpüklü diskolardan başka yere de gitmiyormuşsun utku Doğan seleçarpı marka aracımı parkedebildiğim yerlerin yakınında genelde onlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 pogodi said: tespih kolye? tespih var ama spor amaçlı. başka soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar