roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Evet evet.. http://www.farmaciamirvillalon.com/comercio/images/Siken%20Form%20Hombres.jpg
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 aradığım lezzet bu. formum vardıda silkmiyordu. şimdi tam oldu.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 lol bizim guildde bi mage vardi yillar once adi seiken ventte herkes bu herife sunu bunu yap derken siken diye telaffuz ediyolardi adini benle 1 tane turk arkadas vardi guildde, bunlar ne zaman siken derse biz kopuyoduk, herkes wtf cekiyodu bu da boyle bi ani
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abi işte bizim guildde de paladin vardı bir tane wtf çekti omg dedim lawl dedi noob dedim QQ oldu böyle imbaydı lol
screwy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sesu said: abi işte bizim guildde de paladin vardı bir tane wtf çekti omg dedim lawl dedi noob dedim QQ oldu böyle imbaydı lolROFLMAO
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 denn bana dinsiz diyen viyanada kiliseye gidiyor.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sly prim yapmak kızlara için ateistim diyor.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben deistim dostum cuma da taksime gidiyorum fds daha dilini bilmiyor yaşadığı ülkenin bu hanzo
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 çoraplarının topuk kısmı da delikmiş sly'ın.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sesu said: abi işte bizim guildde de paladin vardı bir tane wtf çekti omg dedim lawl dedi noob dedim QQ oldu böyle imbaydı lol Aptallarla asla tartışma deseydin.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sesu said: abi işte bizim guildde de paladin vardı bir tane wtf çekti omg dedim lawl dedi noob dedim QQ oldu böyle imbaydı lol dsfjkdshflksdhfjk
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sly-One said: saerosun annesi aslında babasıymış neyse ki uykum var kafamda görüntüsü canlanmadı
Öne çıkan mesajlar