dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bence hek o hek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 microsoft & mac elele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 penth ne yapıyosun merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 said: - Osbourne Cox? I thought you might be worried... about the security... of your shit. HAHAHAHAHAHAHAHAH OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ...your sensitive shit... adsfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 dasaaa ve gwindon: abi arastirmam icin bi model. google sponsored search gibi bi ortam dusunun, bisuru keywordler var iste ve sirketler bu keywordler icin acik artirma seklinde bid yapiyo, daha dogrusu kapali artirma cunku baskasinin bidini goremiyosun ve gun baslangicinda bi bid yapiyosun. en cok tiklanandan en az tiklanan pozisyonlara (tiklanma sayisini bilmemekle beraber tabi) sirayla en yuksek bidden en dusuk bide gore yerlesiyor bu reklamcilar. lakin, odedikleri para bidledikleri para degil o reklam icin, bir altlarindaki adamin bidi * bir deger kadar odeme yapiyorlar. biz de iste boyle bi acik arttirmada keywordlere bidleyen bi agent yapiyoruz temmuzda yarismasi olacak, e tabi iyi bi bid her zaman en tepedeki olmuyor, senin isine en cok ne gelecekse o oluyor. Bircok decision making under uncertainty muhabbeti var yani, benim su an calistigim olay da, herhangi bir bid icin tahmini pozisyonumuzu bulma (reklamimizin bu bidi verirsek hangi sirada cikacagi yani, ki buna gore tahmini geliri hesaplayalim), bir de yine bir bid icin tahmini odeyecegimiz parayi bulma (ki tahmini gideri hesaplayalim) neyse cok sukur aldim bi sonuclar bu beni yarin idare eder sunumda :D abi o degil bende baht yok bi de, bugun dersten ciktim yorgun argin eve geldim sunun basina oturayim diye, bi baktim kaloriferin benzini bitmis, yine su donma sicakligina ulasacak gece, kicim donuyo su an yorgana sarindim eykey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ilke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ilke tl;dr be kankut. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 tldr ne lan bu arada yatmadan once seksi fotografimi koyayim da kizlar ben uyurken benden mahrum kalmasin http://cs.brown.edu/~ilke/uuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Too Long Didn't Read. Çok şabalak çıkmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fazla gey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kendi şeyinden koymayı beceremedim.imageshack'e upload ettim =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ağzı kapa penthe didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/1566/sdadasas.jpg bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 AHAHAH BARIS MANCO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kafir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abi o diilde siteden çıkılmıyo. bıraksan 3 saat oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fede niye yumurtanın içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 eeeey yumurtaya can veren allahım..... *samanyolu iftara doğru duasu adamı sesiyle* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ehehe bu çizgi film şeysi süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 photoshopta aha güzel actionslar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Penthesilea said: 3.18 oldu saat, is iyice karisti matrixe dondu, yarin 3'e (12 saat kalmis =/)bitmezse ben biticem =( http://cs.brown.edu/~ilke/matrix.jpg bil amca evine aple ürünleri sokmuyor diye biliyordum iş yerinde serbest herhalde mac kullanmak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar