utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 napae said: kermit said: çok mutluyum lan !! ŞERREFSİZ!! kokoreç bir baileys iki. ben senin yüzünden bütün paramı baileyse yatırmak zorunda mıyım lan. kokoreçin de daha 2.5 ayı var. eh gökalp bittin sen gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 selinim kurban olduğum atayım ben sana para hemen dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 filmin söz süpermiş be afraid...be very afraid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sus be sus ben kendime adam parası yiyo dedirtmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 utopia said: sus be sus ben kendime adam parası yiyo dedirtmem. yemiycenki içicen baileys için atayım yani asdjfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ANLADIN SEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 beraber icersiniz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sen varken neden kurbağayla içeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 web cam açar içersiniz lol HA HA HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 utopia said: sus be sus ben kendime adam parası yiyo dedirtmem. bi tane enayi bulduğun zaman fırsatı kaçırma derim ben sana ŞAKA ŞAKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kermit said: web cam açar içersiniz lol HA HA HA giderim yanına apışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pogodi said: hadin iyi geceler. http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/cansn-2.jpg bu gece cezalısın küçük hanım, doğru odana. nasıl da çabuk büyüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 utopia said: kermit said: web cam açar içersiniz lol HA HA HA giderim yanına apışırsın. vela havle vela kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mahhhhhahahahha utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 atarlanma bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 o fotograf memeye saygisizliktir meme degen sey kutsaldir, espri aleti yapilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cansınım <3 çok sevimlisin len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ancak muayyen günlerde yahut yolculuk durumunda espiri konusu yapılabilir. meme kolaylıklar organıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Penthesilea said: o fotograf memeye saygisizliktir meme degen sey kutsaldir, espri aleti yapilamaz. +birsuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 evet, oyle durumlarda dahi espriler "ZUAA HOLLANDA INEGINE DONMUSSUN" u gecmemelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: pogodi said: hadin iyi geceler. http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/cansn-2.jpg bu gece cezalısın küçük hanım, doğru odana. nasıl da çabuk büyüyorlar. adam viyanada bi ay geçirdi bay cingılbörd oldu direk ne biçim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 atarlanmadım utkutom güldüm nihan <3 ^^ ayrıca benim saygısızlığım sütyene ki bunu desteklemeniz lazım dhgfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben küçükken annem yokken babamın memesini emiomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 baban nasıl bişeydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 öf burda yorumumu yapmak istedim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar