kenzap Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 pogodi said: top http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2247/118/76/654919891/n654919891_1446290_267.jpg hadin iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kız fotosu bekliodun yani yatmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 top fotosu bekliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 simdiki cocuklar cok fena isiyolar o top havuzlarinin icine fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kedi fotolarına geç kalmışım. geç olsun güç olmasın allahım çok siipaneke çok kuluvallahlar falan yarabpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu kediye mi tekme atmışlardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Vingthor said: kedi fotolarına geç kalmışım. geç olsun güç olmasın allahım çok siipaneke çok kuluvallahlar falan yarabpi lan sayfa sonu olmasın. pati çok şirin çünkü. yok buna değil. bunun babasının kafasına vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 efsane bi poz da keşke biraz daha net olsaymış. net gidermiş o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bunun babasına mı yoksa buna mı tekme atmak istersin diye sorsalar "buna ;D" derim o kedi duvarda iyi durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kedileri tekmelemek çok eğlenceli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kediye köpeğe falan vurulduğunu gördüğüm zaman ağır deliriyorum ben malesef şakasına gülemicim. yurttan atıldım kediye vurdu diye biri öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben 5 yaşındayken gazete kağıdına ssarıp yakmıştım kediyi. tabi tüyleri yanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kermitin açık adresini ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben de köpek vardı bitane 10 metreye fırlatmıştım. cocukluk işte. şimdi olsa 40 metreye rahat sallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kermit said: ben 5 yaşındayken gazete kağıdına ssarıp yakmıştım kediyi. tabi tüyleri yanmıştı tutun mu kalmamis evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben dedemin yaptığı yay la kedi vuruodum sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oha cani misiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sapanla az mı güvercin gömçürdük heyt be. kırılan camlar da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben de gokcenin yaptigi warforkla skeleton kesiyodum vesper mezarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 panter emeli arayın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aquila said: kermit said: ben 5 yaşındayken gazete kağıdına ssarıp yakmıştım kediyi. tabi tüyleri yanmıştı tutun mu kalmamis evde? yok la bana civciv aldılardı bahçede oynarken bi ara annem yemeğe çağırdı balkonda yerken yemeğimi bi yandanda civcivi izliyom bahçede böyle bi baktım bi kedi kaptı gitti. bizim mahallenin kedilerinden tabi. 3 gün sonra yakaladım ben bunu bizim bahçede. sardım gazete kağıdına verdim ateşi biraz tüyleri yanmış felan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aquila said: ben de gokcenin yaptigi warforkla skeleton kesiyodum vesper mezarda. kinght olanlarından bazen +3 çıkıyodu onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben de annanemin civcivlerini yıkamıştım. sonra çamaşır gibi sıkıp ipe asmıştım. telef oldu hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu hikayenin altında böyle bir trajedi yatabileceğini tahmin etmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar