dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 utopia said: nihan, benden önce davranıp Tuğba'ya teklif ettiysen mutluluklar. O senden önce davranıp başkasını kabul ettiyse ona da mutluluklar. O zaman sen yine benimsin demektir. Ama senin için de benden önce biri davrandıysa da kabul ettiysen sana da mutluluklar. Şükrü naber? ben senden once nihanla beraber nihana teklif edip de kabul gormeyenle mutluluklar diliyorum kendime. bu durumda hepiniz davetlisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Benden önce laf çarpıtan olduysa ve sen kabul ettiysen mutluluklar, benden önce laf çarpıtan yoksa da mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Şair eleştirmeni roket de gelmiş. Selam. Benim ders çalışmam lazım ama olmuyor. Finaller de geliyor. Ben varsa yoksa WoW, film, dizi. Level 80 de olamadım zaten daha. öf. Napıcaz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ver kendini şaraba ve aşka derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 cok derinden konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Masquerade said: Şair eleştirmeni roket de gelmiş. Selam. Benim ders çalışmam lazım ama olmuyor. Finaller de geliyor. Ben varsa yoksa WoW, film, dizi. Level 80 de olamadım zaten daha. öf. Napıcaz? :( Sen şifreni yolla ben seni 80 yaparım,ama komüsyon isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Masquerade said: Şair eleştirmeni roket de gelmiş. sdklfjd. dikkatli olun benim yanımda, aman diym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bu albüme foto koymıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 niye öle diyosun aga ya bu yakışır buraya mesela Llama said: alkol ve aşırı alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ve aşırı soğuk hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Kediler insan gibi görünebilir ama unutulmamalıdır ki Fatih Ürek de insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 0ne said: Masquerade said: Şair eleştirmeni roket de gelmiş. Selam. Benim ders çalışmam lazım ama olmuyor. Finaller de geliyor. Ben varsa yoksa WoW, film, dizi. Level 80 de olamadım zaten daha. öf. Napıcaz? :( Sen şifreni yolla ben seni 80 yaparım,ama komüsyon isterim. oha adam açık açık scam yapıyom diyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sensiz ben bu hayatı neyliyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 boşta kalan varsa onu da ben alabilirim mağlum şubat yaklaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ardeth said: boşta kalan varsa onu da ben alabilirim mağlum şubat yaklaşıyo msn pls (K) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kız olması tercih sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 MADBOY said: utopia said: nihan, benden önce davranıp Tuğba'ya teklif ettiysen mutluluklar. O senden önce davranıp başkasını kabul ettiyse ona da mutluluklar. O zaman sen yine benimsin demektir. Ama senin için de benden önce biri davrandıysa da kabul ettiysen sana da mutluluklar. Şükrü naber? Sukru beni sec. ya çok kıllı bir seçenek oldun sen Can, dhg. Mağlum değil malum. Bilim adamı olmuş ama Türkçe'yi unutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://arts.cuhk.edu.hk/Lexis/Latin/ malum : evil, misfortune, misdeed, crime, injury, damage. yanlış anlaşılma olmaması için öyle yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 DELIOGLAN seni sectim, selinim sen gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Nasıl büyütürüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kızı itmiş yanlız *cekil lan cekil ben cıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oldu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Defensive said: Nasıl büyütürüm ? extenze ise yariyo diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar