dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://ademelani.files.wordpress.com/2008/01/sleeping-cat.jpg nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yargılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hayvan resimleri koymayın şu albüme artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 O zaman "evilmaddox un utanç dolu gençliği" temalı bir fotoğraf gelsin. Bakınız ne kadar da utanıyorum. Yalnız bir ayrıntıya dikkat çekmek istiyorum, fotoğrafın çekildiği mekan benim değil, o sırada lise 1 e veya 2 ye gitmekte olan bir bağyan arkadaşımızın evi, hatta oda da onun.(bkz: sol tarafta duvarda yazanlar) Doğumgünü vesilesiyle bulunuyoruz, ki zaten bir süre sonra arkadaşlığımı kestim kendisiyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 N-c said: uzamış :P berber zamanı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bence bi daha saçını kestirme sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 her albümde olcaksın sen http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/Can13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ahah kedi çok iyi ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 burtonesk said: tuğba eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. ama bana gel tabi. dsfhsdşlkfsdif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 nihan, benden önce davranıp Tuğba'ya teklif ettiysen mutluluklar. O senden önce davranıp başkasını kabul ettiyse ona da mutluluklar. O zaman sen yine benimsin demektir. Ama senin için de benden önce biri davrandıysa da kabul ettiysen sana da mutluluklar. Şükrü naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 şükrü yok mahmut verelim anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 İbo da olur. İboşum naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 noliy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sana da mutluluklar dinananan MERRY CHISTMAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dynun said: noliy Birileri bana laf çarptırıyo da,az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 utopia said: nihan, benden önce davranıp Tuğba'ya teklif ettiysen mutluluklar. O senden önce davranıp başkasını kabul ettiyse ona da mutluluklar. O zaman sen yine benimsin demektir. Ama senin için de benden önce biri davrandıysa da kabul ettiysen sana da mutluluklar. Şükrü naber? Sukru beni sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 N-c said: clockwork orange geldi aklıma ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 pogodi said: her albümde olcaksın sen http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/Can13.jpg niye öldümü bu kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hayır o nerden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bilmem. bi an öle bi içimden geçti "her zaman yaşayacaksın her yerde olacaksın" falan derler ya ölen biri için (en azındna bazıları) bende, sen ölmediğine göre kedi ölmüştür diye bi fikir yürüttüm pff bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ben fotoğrafla konuşuyodum. bıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 benden once davranip laf carpitan olmussa, sori. yoksa ben talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kediye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar