Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'nin İstanbul adayı Kılıçdaroğlu

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

maltepenin akp lisi ile kadikoy un chp liyi degsitirelim plz

adam hicbrisey yapmadi bir gereksiz belediye kompleksi yapip icidneki dukkan vs leri saga sola peskes cekmek disinda

bide serseri kilikli bir tip, yaka bagir acik kirli sakalla dolasiyor o dereceki AKP liler bile istemiyor adamin yeniden secilmesini

zaten tefeciymis kendisi
Sosyal ağlarda paylaş

AMO said:
akp belediyeleri kanka muteahhitleri zengin etmek icin iyi kotu birsey yapıyorlar yine .chp belediyeleri hicbisey yapmıyor kadıkoyden gordugum kadarıyla

kadıköyde metro hattını, neredeyse her semtte 2-3 tane alt-üst geçit'i, sahil yolu düzenlemesini, bağdat caddesi düzenlemelerini, en modern otobüsleri ve her saatte ulaşımın rahatça sağlanabilmesini baban mı yapıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

seçimlerde büyükşehir'de kadir'e, kadıköy'de selami'ye değil oy selamımı vermeden dönmeyi planlıyorum. gerçi kesin kesin kazanacak ikisi de ama belki aklı başında düşünen ve partiye takım tutar gibi değil de hizmete oy veren birileri çıkar da oy oranları düşer. belki o zaman birazcık da olsa çalışmaya başlarlar..

yoksa bunlar padişah gibi anam! lök diye oturuyorlar ve 40sene geçse kalkmıyorlar bak!

büyük bi partiden küçük bi belediyeye başkan mı seçilsem naapsam acaba? bi kere seçildiysen zaten inan 2dönemin garanti.

güzel iş ha..

edit: babası olsa kadıköyün sadece bağdat caddesinden ibaret olmadığını bilir en azından belediyenin çevresindeki yerleri de birazdık düzeltirdi.. belediyenin sınırları konusunnda o kadarcık bilgiye haizdir diye düşünüyorum en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköy, sahilden bostancıya kadar, kuzeye e-5 in üst taraflarına kadar olan alanda.

bağdat caddesi - e5 - sahil yolu kadıköy ilçesinin omurgası.
Oralarda ulaşım olacak, çevre düzenlemesi olacak. nerede olacak? 2 tarafını çeviren üsküdar ve maltepe belediyesiyle bi kıyasla bakalım kadıköyü. Kadıköy mü daha harabe gözüküyor, oralar mı? Metro'da geldikden sonra trafik kalmicak ilçede. Daha ne yapılsın anlamıyorumki? belediye binası yıkılıp italyan balkon mu yapılsın? Etrafına su fışkiyeleri mi konsun anlamıyorumkı ne lazım kadıköye daha? Adamın çok uzun zamandır orada olması dışında hiç bi sıkıntın olduguna ınanmıyorum dasaa. o da niye sıkıntı anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben maltepeli oalrak soyluyorum

kiskaniyorum kadikoyu

bizim bahtiyar uyanik vardi anapli
belediye binasini yikti yeni boole gorkemli bina istedi o bina broclar yuzunden tamamlanamiyorken meclis uyeleirne altin rozet yaptirdi filan

hapise girdi sanirim bir donem sonra cikti geri dondu filan pesinden bu baskan geldi

harabe modunda maltepe
en islek yerlerde bile cukurlar dolu heryer pislik icinde
basibuyuk e biseyler yapmis anca ordan oy topladigi icin ama maltepe merkez rezalet direk

bunun yaninda kadikoye gidiyorum en cillop sokaklar goruyorum en alakasiz yerde bir defa cok daha temiz gozukuyor kadikoy maltepeye kiyasla, parklari filan bakimli

maltepenin parklar iserezalet otesinde ve 2 parki dumduz edip konut yaptilar kucukyalida ki sirf benim hergun onunden egctigim parklar diye farkettim
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
AMO said:
akp belediyeleri kanka muteahhitleri zengin etmek icin iyi kotu birsey yapıyorlar yine .chp belediyeleri hicbisey yapmıyor kadıkoyden gordugum kadarıyla

kadıköyde metro hattını, neredeyse her semtte 2-3 tane alt-üst geçit'i, sahil yolu düzenlemesini, bağdat caddesi düzenlemelerini, en modern otobüsleri ve her saatte ulaşımın rahatça sağlanabilmesini baban mı yapıyor?

otobüsü iett
metroyu ulaşım aş
alt geçidi selami, üst geçidi melih
bağdat caddesini de kapitaller yapıyor

marmarayla bağlansaydı taksim-kadıköy olurdu metro ama
farklı güzargah ta olcak ondan parça parça oldu aslında iyi de oldu farklı yerlerden geçmesi raylı sistemin
Sosyal ağlarda paylaş

valla kadıköy belediyesi de öyle çok çok iyi değil kanımca,
okuldan yol falan geçirmeye çalıştılar. yanı başımızda yazın her gün gece geç saatlere kadar hayvan gibi sesle tüm insanları rahatsız eden kuruma dokunmuyorlar.bunun dışında her belediyenin yaptığı gibi her yıl olan kaldırım değişimleri falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
AMO said:

Arkadaşlar birşey hakkında birşey yazarken şu önünüzdeki makineyi ve internet illetini en azından google a iki kelime yazarak bi araştırın da öyle yazın yahu.

Nerde görülmüş küçük belediyelerin metro hattı çektiğini.

link 1

link 2
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey sorucam belediye adayı olursa milletvekilliği yanıcakmı ?

Yanıcaksa berbat bir hamle yanmıycaksa da kötü bir hamle kanımca. Ankara'dan fln. gir ama istanbul'dan imkansız kazanması kendi adını düşürcek. Dünyanın evini , yatırımını yaptı akp istanbul'a . Satmadık yer,arsa bırakmadılar kaynak aktarcaz diye...
Sosyal ağlarda paylaş

@Horizon
Kucuk belediyelerin en buyuk sorunu ztn isteselerde birsey yapamıyor olmaları anladıgım kadarıyla. hem az paraları var hem de surekli olarak buyuksehir belediyesiyle yetki catısması icindeler. Bir de belediye chp li olunca buyuksehir belediyesinin yapmadıgı gıcıklık kalmıyor tabii. Belkide selami ozturk u birsey yapmıyor die suclamamak lazım ,yaptırmıyorlar cunku ama mustafa sarıgul gibi orneklerde var bılemıyorum acıkcası
Sosyal ağlarda paylaş

ben son baktığımda kadıöy belediyesi bazı kadıköy ihaleleri için bursa yerel gazetelerine ilan falan vermekle meşguldü.
kimse parti manyağı olmadığım için kusuruma bakmasın ama hizmeti veren oyu alsa şu ülkede işler nasıl tıkır tıkır gider. bi oturuyorlar koltuğa, yapışıyorlar mübarek ama hizmet yok hizmet.. kadıköy'ü yeni belediyelere bölerlerken sadece caddeyi verseler kabulümdür ama genel olarak kadıköy ise kriter işin rengi değişiyor, hizmet kalitesi sıfırlara düşüyor.

ben hizmetten hiç memnun değilim ve hizmeti vermeyenlerin oturmasından da memnun değilim, kusuruma da bakmayın hiç partizan biri de değilim. hakketsinler oyumu vereyim, demokrasi dediğin böyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:
Belki Baykal kendine rakip olarak sivrildigi icin boyle ucu olmayan bir yolda adami harcamayi dusunmustur. Sonucta kaybederse silinip gidecek iste..

Bir çok iddia var buna benzer. Tamamen doğru olmayabilir. Ama yine de İstanbul adayı olmasını pek beğendim diyemiycem.

Tamam adam son yaptıklarıyla AKP'ye darbeler vurdu da, belediye başkanlığı yapabilecek biri olduğunu sanmıyorum. Belediye seçimlerinde de oy alacağını pek sanmıyorum.

Yine de göreceğiz bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

AMO bir iki belediyenin yaptıgını arastırmadan guzel deyip gelecegimizi kotuleyecek oy vermeyin aman ...Ornegin denizliliyim ben gelen belediye baskanı cok is yapmıs gibi gornuyor ama borc 4 yılda 10 kat arttı belediyenin nasıl odiyeceklerini bilmiyorlar simdiyse sadece faiz oduyorlar:D ama vatandas hic bakmıyo ayrıntılara fln...+ denizlidede forum camlık yapılan yerde yapılan yolsuzluklar fln gorunmeyen tarafları cok bu islerin isterse newyork gibi bir sehir belde yaratsınlar gene vermem onlara ...donumuzu alacaklar yakında
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
AMO said:

naptın yaw. metro yapan ilçe belediyesi olur mu allasen. o dediklerinin hepsi büyükşehir belediyesinin işi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...