screwy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 melekler ve seytanlar.. 2 tane kitabı okumamıs arkadasımla gittim.. onları izleyip eglendim.. filmin sonunu bilince heycanı az oluyo yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 wild things 3 diye bişi, burhan altıntopun dediği gibi "herkes birbirinden hamile ve kimin babası kim belli değil", lan tam çözüldü diyosun başka bi komplo çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 17 Again. Tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 5/10 İki kişi seyrettik. Işıkları fln söndürdük. Başladık seyretmeye. Başlarında sıkıldık baya ama öyle pek korkutup geren bir kısmı olmadı sondaki çatı katı sahnesi hariç. Cloverfield güzeldi bundan. 2/10 Berbattı 4/10 Film bittikten sonra aklıma gelen ilk düşünce What the fuck just happened oldu :D Cidden anlamadım filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 o.. cocuklarini seyretcem, bakam nasi filmmis. tabi yanlis anlasilmadan posteri yapistiriyoruz http://www.impawards.com/intl/turkey/2008/posters/o_cocuklari.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Death Proof 7.5/10 Planet Terror death proof bundan daha güzeldi 6.5/10 ve en berbatı The Spirit bitsin diye dua ettim dayanılmaz bi film izlemeye uğraşmayın 3.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Of The Spirit ya. Heryerde leş yorumlar. Frank neden yaptın bunu sevenlerini düşünseydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 reyou said: o.. cocuklarini seyretcem, bakam nasi filmmis. tabi yanlis anlasilmadan posteri yapistiriyoruz http://www.impawards.com/intl/turkey/2008/posters/o_cocuklari.jpg 7/10 basarili bi filmdi. 5 numarasini demet akbag dan aliyo, 1 numara oyunculuk cikarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 6/10 Darth Vader ve 300 sahnesi güldürdü baya ama genel olarak ilki gibi bunuda beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 pek sarmadı, hele final felan doyurmadı. işin içinde matematik gibi bir derya deniz olunca ben açıkçası daha kompleks bir film beklemiştim. öyle bi film arıyorsanız fermat's room'u tercih edin: yine de elijah wood / john hurt, bolca ingiliz aksanı ve kasvetli ingiltere havası için tavsiye edilebilir. not veriyorsak 6/10 hani bazı filmler vardır, böyle ilk 15-20 dakkada seyirciyi avcuna alır ve bırakmaz, sonrasında size iyi kötü kendini izletir, bu film de öyle başlıyor, "ulan iyi bi film olacak galiba" diyorsunuz, ama sonradan çok bayıyor, artık bitsin diyorsunuz, ama bitmiyor da, 2 saat 10 dakka namussuz. sadece kitabını okuduğum için ve biraz da stephen king hatrına sonuna kadar sabrettim, o kadar. kitabı okuduysanız hiç boşuna heves edip de izlemeyin, zihninizde yarattığınız Desperation'a zarar vermeyin. Kitabı okumadıysanız piyasada daha iyi yüzlerce korku filmi var, onlara takılın. notum 4/10, o dördün ikisi Pearlman ve karakteri Entragian için. Filmdeki tek başarılı ve göze çarpan unsur diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 8/10 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ya su hangoveri izleyim çok met ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 http://diziklik.com/imaj/ask-tutulmasi-2.jpg eğlenceli bir film, öyle yardırmasada izlettiriyoru kendini.fahriye evcen'de güzel oynamış. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Asagidaki filmler begendiklerim arasinda oldugu icin notlari yuksek. Topic'de de hic bahsi gecmemis. 8/10 Ben begendim. Guzel yapmislar. Hafif Israil propagandasi kokuyor ama olsun. 8.5/10 Klasiklerden bir savas filmi. 8.7/10 Japonlarin Iwo Jima savunmasini anlatiyor. Bu da klasiklesti artik. Bunu izlemediyseniz mutlaka izleyin. Kurt bir kizla, milliyetci bir hakimin yasamlarinin kesismesi ve sonrasinda olanlar. Bu film Turkiye'de yasaklanmisti bir ara. Hala Avrupa kanallarinda sik sik gosterilir. 7.7/10 Japon Cin savasi hakkinda bir film. 8.6/10 Rusya ve Finlandiya savasi hakkinda bir film. Zamanina gore bayagi guzel bir yapim. 7.8/10 Muhsin Bey kesinlikle izlemeye deger bir film. Izlememis olan izlesin. Ugur Yucel ve Sener Sen bayagi dokturmus. 8.5/10 Kahraman polisimiz Los Angeles polisinin kirli camasirlarini ortaya cikariyor. 8.8/10 8.5/10 Wolfgang Becker'in en saglam yapitlarindan. Dogu Almanya ile Bati Almanyanin birlesmesinin hikayesi... 8.5/10 Ve gene Dogu ve Bati Almanya hakkinda bir film. Ruanda'daki savasi anlatan bir film. Babam tavsiye edince ve film bu kadar guzel cikinca bayagi sasirmistim. Tabii bundan once Hotel Rwanda'yi izleyebilirsiniz. Ikisine de bol keseden 8.5 veriyorum. Sanirim bu kadar yeter simdilik. Daha cok film var da, isim gucum var. Bunlarla idare ediverin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Abi cidden bol keseden dağıtmışsın puanları :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Das Leben der Anderen bence 10/10'dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Yani hepsi kral filmler sonucta. Hicbirine 8 alti vermem. Kimse kusura bakmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 the acid house tavsiye ediyorum, izlemediniz de izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Prawler said: Yani hepsi kral filmler sonucta. Hicbirine 8 alti vermem. Kimse kusura bakmasin. Letters from Iwo Jima guzeldi gayet evet, River Kwai'ye +reprep diyorum, Talvisota'yi bayagi merak ettim yalniz, winter war hakkinda da hic film izlemedim, ceksem mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Winter War'i kesinlikle tavsiye ederim. Hatta bahsettigim fimlerden izlemedigin varsa izle derim. Bu arada dun tekrar izledim ve gene 8 ustuluk fimlerden biri: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc2MjY0NzUzM15BMl5BanBnXkFtZTcwMTU0MzM1MQ@@._V1._SX285_SY400_.jpg darkman ama sadece 1.film... eh işte 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 muhsin bey ne müthiş bir filmdir ya, mutlaka izleyin izlememişseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 6.5/10 izlenebilir.Guzelde bir konusu var. 4/10 iyi basladi berbat bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 5/10 tam vasat bir romantik komedi. hollywood'un tüm klişelerine uyuyor. ne eksik ne fazla. heater graham için seyrettiydim bi ama kendisi de killing me softly'deki performansından uzaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.orlandosentinel.com/media/photo/2009-02/44965758.jpg 8lik başladı. 3 lük bitti. sadece sonuna sinirlendiğim için bile 4 veririm yani filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar