Lilly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Fransuxa said: senın oskarlarını yıyıpte gidip o salaklık abidesi slumdog ı oskar yagmuruna tutan akademinin içine tüküriyim ben. 10 üzerinden 23 9.5/10 :D son 3 filmi de izlemişim.. gördükçe izlediğim filmleri oylamak geliyor içimden :P gran torinoya da 8/10 veriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Rikkie said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/3/36/Matrix-film.jpg İlk matrix furyasında ilkokula giden kısa şortlu bebe olduğunuzdan hiçbirşey anlayamadan sadece "NEO REIS cCc" şeklinde yarım yamalak izlemiş olun. İkinci ve Üçüncü filmi de izlememiş olun. Tek film gibi düşünün. 10/10 Ben ilk filmi orta 2 de falan izlemiştim sanıyorum. Ciddi ciddi 2. ve 3. filmleri hiç izlemedim. Hala daha ara sıra ilk filmi açar izleriz arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Lilly said: 9/10 ben de mi bi gariplik var bu filmi izleyememiştim bile. nicole ablam için bitireyim dedim 2 kere daha denedim böyle bunaldığımı sıkıldığımı hatırlamıyorum hiç bi filmden. renkler zevkler tartışılmaz tabii, imdb 7.9 vermiş zaten. ok ok ben de bi sorun var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 @Dragon_Slayer farklı bir tarzı var filmin çünkü film gibi değil tiyatro sahneleri gibi çekilmiş ve film sonuna doğru ilgi çekici hale geliyor.. başında bu ne ya diyip sıkılıp kapadıysan normal beğenmemiş olman. ben de aynı şekilde fight club'ı izleyemedim bir türlü mesela, o filmin nesi güzeldi diye sorarım hala mal mısın diye bakarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ahaha ilk post çok iyiydi :P zaten gariplik orda, ya başı sıkıcıdır belki izleyim gerisini diye oturdum başına işte 2 kere, son 20-30 dk sını fln izlemedim artık dayanamayıp kapatmıştım aman neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Zindan Adası ~ Shutter Island (2010) http://i1006.hizliresim.com/2010/6/9/2991.jpg psikolojik gerilim 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 çok güzeldi matt damon yeter ayrıca baya cesur bir film olmuş :) 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 prensi izledim demin fena olmamış ama oyunun hikayeyi bükmüşler gibi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 10/8.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 red dead'in gazıyla Per un pugno di dollari http://i23.tinypic.com/8win21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 shutter island 8/10 green zone 7.5/10 prince of persia 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Lilly said: @Dragon_Slayer farklı bir tarzı var filmin çünkü film gibi değil tiyatro sahneleri gibi çekilmiş ve film sonuna doğru ilgi çekici hale geliyor.. başında bu ne ya diyip sıkılıp kapadıysan normal beğenmemiş olman. ben de aynı şekilde fight club'ı izleyemedim bir türlü mesela, o filmin nesi güzeldi diye sorarım hala mal mısın diye bakarlar :D Revenge said: Filmden çok tiyatro gibiydi.Nicole Kidman'la biraz kurtarmış ama pek ilginç bir hikayesi olmayan,ağır sanatsal,sıkıcı bir filmdi.Bi oturuşta izleyene cola ısmarlarım 5.5/10 demiştim..Colaya hak kazandın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 @Revenge: annemle de izledim sonra 2. kez :D 2 kola? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Size cola tankeri feda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yine yeniden 10/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 dünya üzerinde böyle bi kız olamaz çok gıcık oldum :) 6/10 moriQ said: youth in revolt 7/10 az önce bitti, 3, bilemedin 4/10. fizban said: red dead'in gazıyla Per un pugno di dollari http://i23.tinypic.com/8win21.jpg seriyi indirdim, 3 ay dağın başında olacağım için oraya saklıyorum ama dayanamicam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Lauranas said: yine yeniden 10/100 100 un üzerinden 10 mu verdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 http://www.newsinfilm.com/wp-content/uploads/2009/11/green-zone.jpg 8/10 paul greengrass gene aksiyon , heyecan, gerilim filmlerinin hastasıyım takip sahnelerinin ustasıyım mesajı vermiş bu filmle. havada, karada, arabayla, helikopterle en iyi takip sahnelerini çekiyor bu adam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: fizban said: red dead'in gazıyla Per un pugno di dollari http://i23.tinypic.com/8win21.jpg seriyi indirdim, 3 ay dağın başında olacağım için oraya saklıyorum ama dayanamicam galiba. bir avuc dolar'ın serisi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bölüm 18-20 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 toggie said: DRaGoN_SLaYeR said: fizban said: red dead'in gazıyla Per un pugno di dollari http://i23.tinypic.com/8win21.jpg seriyi indirdim, 3 ay dağın başında olacağım için oraya saklıyorum ama dayanamicam galiba. bir avuc dolar'ın serisi mi var? dolar üçlemesi deniyor işte fistful of dollars for a few dollars more iyi. kötü, çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Film güzel 7/10 Ama konu belli, Holivud tamamen. Biz iyi amerikalıları kurtarmak için işkence şart, müslimler ıyk, yaşasın Kutsal Amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 BTTF (o: 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar