huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Nelson Mandela serbest bırakılmadan önceki 1 sene içerisinde ANC (G. Afrika cumhuriyeti'nin IRA'sı) ile hükümet arasında gerçekleşen müzakereleri konu alan bir film. Tarihle ilgili ilginç bazı bilgiler de öğreniyorsunuz. Bu görüşmeleri başlatan kurumun bir altın firması olduğu gibi, ANC'nin barışa giden yolda elde ettiği tecrübeleri IRA ve HAMAS'la paylaştığı gibi. Belgeselvari daha çok; ben beğendim ama. 7'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sinemada izlemediğim için belki. ama bence de mezarlık finali daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://www.mymovie-downloads.com/images/goodbadugly1.jpg imdb ye bi filme bakmak için girmiştim youtube'da beleş yazısını görünce dayanamadım oturdum izledim. izlemek isteyenlere ; http://www.youtube.com/watch?v=cvfACij6ezQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Vanilla Sky halt yesin 10/10 Alejandro Amenabar daha sık film çeksin plX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 boys over flowers. http://www.asianbite.com/News_Images/Boys_Over_Flowers_Gains_Attention_Overseas-20090208191636.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 INK (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 klasik 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bide şu filmlerin adlarını yazsanız insanın meraklanıp izleyesi geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 pardon, üstteki film The Rock (1996) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Buyur abi? http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/the_rock_black_tie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 İlk kez izlemiş bulundum.Senaryodan çok,oyuncular götürüyor işi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 iyi sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bugün film izlemedim, dizi izledim.Onları da koymiim konsept kaymasın. Fakat bir üst posttaki arkadaşın izlediği film dünyanın en tırışkadan filmidir, kendimi tutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Revenge said: İlk kez izlemiş bulundum.Senaryodan çok,oyuncular götürüyor işi 8/10 spo "call it! call it!" Çok güzel film. Javier Bardem çok iyi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 BulletRide said: Bugün film izlemedim, dizi izledim.Onları da koymiim konsept kaymasın. Fakat bir üst posttaki arkadaşın izlediği film dünyanın en tırışkadan filmidir, kendimi tutamadım. tabi zevk meselesi. Amma velakin bu tarz filmlerin %90 ı tırışka olduğu için yine diğer örneklerine göre iyi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Public Enemies orta karar, cok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://chadfilmblog.files.wordpress.com/2008/11/dead-mans-shoes.jpg epic bir film 10 üzerinden 9 veriyorum llama' nın topağından çaldım öneriyi. süper süper kesin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 düzenli olarak her sene bir iki defa izlediğim çok sevdiğim bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Revenge said: Tom Cruise ve Jack Black çok iyiydi.Film de fena sayılmaz,ikinci kısmı bol bol güldürüyor. Kanka sana notum : 6.5/10 Dün ilk 20 dakkasını izledim uykum geldi bıraktım. Bugün yine 20 dakka daha izledim yine sıkıldım bıraktım. Bilmiyorum yarın devam eder miyim bayık geldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Planet Earth - Fresh Water, Arcturus konseri, bir de Yaprak Dökümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 "Golden Virginia" said: http://chadfilmblog.files.wordpress.com/2008/11/dead-mans-shoes.jpg epic bir film 10 üzerinden 9 veriyorum llama' nın topağından çaldım öneriyi. süper süper kesin izleyin Dead man's shoes,The Life of David Gale,Ondskan,Cashback... Bu gibi filmler az duyulmus ama mükemmel filmlerdir.Herkesin izlemesi gerekir bâbında söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 7/10 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mirage said: Dün ilk 20 dakkasını izledim uykum geldi bıraktım. Bugün yine 20 dakka daha izledim yine sıkıldım bıraktım. Bilmiyorum yarın devam eder miyim bayık geldi baya. Dikkat ettim de her mesajın böyle be abi :D Öyle 20 20 izlersen birşeye benzemez. Bu da bugün izlediğim ; Bir iki ufak yer dışında gerçekten kötüydü. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mirage said: Revenge said: Tropic Thunder Tom Cruise ve Jack Black çok iyiydi.Film de fena sayılmaz,ikinci kısmı bol bol güldürüyor. Kanka sana notum : 6.5/10 Dün ilk 20 dakkasını izledim uykum geldi bıraktım. Bugün yine 20 dakka daha izledim yine sıkıldım bıraktım. Bilmiyorum yarın devam eder miyim bayık geldi baya. Devamını izledim şimdi. Fena değilmiş. Tom Cruise ne alaka diyordum filmin sonunda möh diye kaldım ahahah çok iyimiş hakkaten. Hadi ben de 6,5/10 veriyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar