Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 i see you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 pitch black'i seyretmiştim devam filmi diye bekliyodum, resmen alakası yok ama bambaşka bir film. rogue karakter seyretmekten zevk alana güzel. sci-fi klasiklerinden heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 güzelmiş thread, yalnız "en sevdiğimiz filmler" threadiymiş gibi davranırsak herkes favorilerini sayıp ballandırmayı bitirince ölür. gerçekten ancak o gün ya da o ara izlediklerimizi yazarsak senelerce gider, gayet de keyifli olur. mesela ben dün gece gake no ue no ponyo seyrettim. studio ghibli + miyazaki 100 üzerinden 70 zaten kafadan alır, üstüne ben nazikçe 5 puan koyarım. miyazakinin hayalgücü yine çok eğlendirici, ama aksiyonu hafif. pamuk şekeri gibi, minik tefek çizgi filmcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 The Cellular (2004) 78/100 Sinemaya geldiğinde kaçırmıştım, 2-3 ay önce TV'de gösteriyordu digiturkte ama yarısında açmış 20 25 dk izleyip sonra da lan güzel filmmiş yarısında izleyip piç etmiyim diyerek kapatmıştım. Fırsat oldu bugün izledim baştan sona. Kaçırılan bir kadının bozuk bir telefon vasıtasıyla rastgele ulaştığı bir gençten yardım istemesi sonrası gelişen olaylar, aksiyon dolu bir film. Oldukça güzeldi, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 1951 yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Kung Fu Panda 72/100 çok çocukçadır diye izlememiştim, beklediğim kadar çocukça değildi ama yine de hitap ettiği yaş kesimi kesinlikle 20 altı yani :) sonra gelip ratatouille'yi wall-e'yi falan beğenmiyor insanlar bunla kıyaslıyo falan. pixar'ın yaptığı 5 dakkalık filmlerle bile kıyaslamam. ha geyik miydi geyikti, eğlenceli miydi eğlenceliydi ama o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Filmi izlemedim de, yorumuna bakılırsa notu biraz bol keseden vemrişsin o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 intacto'yu izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Vory v Zakone'nin kuralları. Vodka Londra Viggo Birkaç Türk var onun dışında Londra'daki herkes Rus be kardeşim filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 BulletRide said: Vory v Zakone'nin kuralları. Vodka Londra Viggo Birkaç Türk var onun dışında Londra'daki herkes Rus be kardeşim filmde. Guzel fılmdi . elemanın dovmelerıde oldukca salam hepsının bı hapıshane hatırası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 GwindonSurion said: ben de dikkat etmemiştim oraya quotelayınca sen de benimkine şeyettin bugün bunu izledimFriends99/100 İzlediğim en komik dizilerden biri diyebilirim konusu birsürü arkadaş arasında geçiyo seinfeld gibi pek bi konusu olmadığını söyleyebilirim.. 99 az bence 100 olmalı o puan :D izlediğim en güzel dizi diyebilirim. 1 günde 1 sezon izliyordum ve bitince inanılmaz boşlukta hissettim kendimi. en sevdiğim sahne joey'nin chandler ve monica'nın ilişkini fartkettiği sahne. en aşa 50 kere izleyip her seferinde gözlerimden yaş geldi ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 eee kimse yazmazsa ama bu başlık ölür arkadaşlar :)Lock Stock and Two Smoking Barrels 80/100Event Horizon 69/100The Devil Wears Prada 74/100 Streep çok iyi oynamış gerçekten.The Insider 84/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 http://img2.blogcu.com/images/f/i/l/filmland/coupling.jpg eşsiz ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 SHADAIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 o bölümü izledim 1 dakka önce! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hazır diziler ara vermişken tekrar izleyeyim dedim iyi ki de izlemişim heroes rezaletinin üstüne ilaç gibi geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bugun izlemedim aslında ama topicte olmasınız izledim herkes izlemeli. diger filmlerinide tabiki. 99/100 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 seven ne yapmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yılbaşı gecesi saat 4 gibi seyrettim, yine süperdi, hep süper. çorba gibi film, içinde her şey var, eheheh.. 93/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 La Haine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 sifkal said: BulletRide said: Vory v Zakone'nin kuralları. Vodka Londra Viggo Birkaç Türk var onun dışında Londra'daki herkes Rus be kardeşim filmde. Guzel fılmdi . elemanın dovmelerıde oldukca salam hepsının bı hapıshane hatırası var. ben su dovmeli adama bayıldım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Dolu dolu aksiyon ve oldukca surukleyıcı.. 80/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 üsttekini bugun ben de izledim kuru aksiyon seviyorsanız iyi gider.. sdf ne demisim ben ya "kuru aksiyon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yanına pılavlık ızlıcek bıseler bakıyorum bende simdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Pineapple Express http://www.imdb.com/title/tt0910936/ Gerçekten tüketen yerleri de var bir iki kez biraz uzatmışsınız dedirten yerleri de var ama 7.5-8 arası bişey veririm filme aptallıklar üzerine olan komedilere pek gülemem esasında ama bu başarılı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar