Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

güzelmiş thread, yalnız "en sevdiğimiz filmler" threadiymiş gibi davranırsak herkes favorilerini sayıp ballandırmayı bitirince ölür. gerçekten ancak o gün ya da o ara izlediklerimizi yazarsak senelerce gider, gayet de keyifli olur.

mesela ben dün gece gake no ue no ponyo seyrettim.

studio ghibli + miyazaki 100 üzerinden 70 zaten kafadan alır, üstüne ben nazikçe 5 puan koyarım.
miyazakinin hayalgücü yine çok eğlendirici, ama aksiyonu hafif. pamuk şekeri gibi, minik tefek çizgi filmcik.
Sosyal ağlarda paylaş

The Cellular (2004) 78/100

Sinemaya geldiğinde kaçırmıştım, 2-3 ay önce TV'de gösteriyordu digiturkte ama yarısında açmış 20 25 dk izleyip sonra da lan güzel filmmiş yarısında izleyip piç etmiyim diyerek kapatmıştım. Fırsat oldu bugün izledim baştan sona.

Kaçırılan bir kadının bozuk bir telefon vasıtasıyla rastgele ulaştığı bir gençten yardım istemesi sonrası gelişen olaylar, aksiyon dolu bir film.

Oldukça güzeldi, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kung Fu Panda
72/100

çok çocukçadır diye izlememiştim, beklediğim kadar çocukça değildi ama yine de hitap ettiği yaş kesimi kesinlikle 20 altı yani :) sonra gelip ratatouille'yi wall-e'yi falan beğenmiyor insanlar bunla kıyaslıyo falan. pixar'ın yaptığı 5 dakkalık filmlerle bile kıyaslamam. ha geyik miydi geyikti, eğlenceli miydi eğlenceliydi ama o kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
ben de dikkat etmemiştim oraya quotelayınca sen de benimkine şeyettin

bugün bunu izledim

Friends

99/100

İzlediğim en komik dizilerden biri diyebilirim konusu birsürü arkadaş arasında geçiyo seinfeld gibi pek bi konusu olmadığını söyleyebilirim..

99 az bence 100 olmalı o puan :D izlediğim en güzel dizi diyebilirim. 1 günde 1 sezon izliyordum ve bitince inanılmaz boşlukta hissettim kendimi.

en sevdiğim sahne

joey'nin chandler ve monica'nın ilişkini fartkettiği sahne. en aşa 50 kere izleyip her seferinde gözlerimden yaş geldi ahahahha

Sosyal ağlarda paylaş

sifkal said:
BulletRide said:

Vory v Zakone'nin kuralları.
Vodka
Londra
Viggo

Birkaç Türk var onun dışında Londra'daki herkes Rus be kardeşim filmde.

Guzel fılmdi . elemanın dovmelerıde oldukca salam hepsının bı hapıshane hatırası var.
ben su dovmeli adama bayıldım ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Pineapple Express

http://www.imdb.com/title/tt0910936/

Gerçekten tüketen yerleri de var bir iki kez biraz uzatmışsınız dedirten yerleri de var ama 7.5-8 arası bişey veririm filme aptallıklar üzerine olan komedilere pek gülemem esasında ama bu başarılı cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...