sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Cube'ün yönetmeni Vincenzo Natali'nin filmi. Sonu az çok tahmin edilebilir olsa da görsellik ve filmin ilk yarısında yarattığı merakla 6/10 notunu veriyorum. Tavsiyem izlemeden önce konusunu pek kurcalamamanız, filmin en kafa karıştıran yerleri ilk yarısı, bi de onları bilip de izlerseniz çok bi zevk almayabilirsiniz. eğer aradığınız kendini ve anlattığı hikayeyi ciddiye alan bir fantastik filmse (o da nasıl oluyor demeyin, en azından kendi içinde bi tutarlılığı olan filmlerden bahsediyorum) hayal kırıklığına uğrarsınız. Bu film afişte de yazdığı üzere tam bir mavra. Yani, o kadar olmasa da, bir miktar ZAZ ekibinin yaptığı veya Scary Movie serisinde gördüğümüz türde absürdlüklerden var. Bunu böyle bilerek izlediğiniz zaman keyifli bir film. Bi kere Haluk Bilginer ve Bülent Emin Yarar muhteşem oynuyor. Bir de uyarıda bulunayım, çok sağlam küfürler var, ama hiç şikayet etmeyin, çoğu yerde cuk oturmuş. yani o durumda kim olsa öyle küfreder yani. Unutmadan söyleyeyim, filmin soundtrack'i felan yok galiba, ama finalde Haluk Bilginer'in sesinden tadımlık duyduğumuz Böyle Bir Kara Sevda parçasının tamamını dinlemek isterdim. Hacivat-Karagöz filminin soundtrack'inde de vardı bikaç şarkısı. Haluk Bilginer albüm yapmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ilkinide çok beğenmiştim,bunuda çok beğendim. Zira Jason Statham hastasıyım puanımda 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 p.s. i love you beğenmedim 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ps i love u ben de çok ebeğenememiştim. belki de ilişkiler konusunda kıskanç bi yapım olduğu içindir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 eet efendim bugün Memento; ve izleyiverdim. Memento karışık bi film bayağa ama güzeldi 6/10 alırken,Knowing ise bence başta çok güzeldi böle doğaüstü falan filan sandım kehanetleri şuyu buyu,ama sonlarda o uzaylıların işe girmesiyle hele hele en sonda o gariban sabileri bomboş kırlara hür bi ağacın altına bırakmalarıyla sempatim yok oldu :d ama filmin tamamı için 7/10 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mementoya 6/10 knowing e 7/10 baya garip kacmıs.. =)) begeni meselesi tabi.. neyse ben bugun Fast and furious un 1. filmini Annapolis i Scrubs in Sezon 1- 6 7 bolumunu izledim simdi acaba ne izlesem die duusnuyorum.. nasılsa sag altta film acık ben wow oynuyorum :D:D:(bi de tek annapolisi ciddi izledim galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 http://1416andcounting.files.wordpress.com/2008/09/chicago_movie.jpg 9/10. http://www.youtube.com/watch?v=GoCZEmfnE-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 geçen gün terminator 1'i izlemiştim. bugün değil ama yarın ikincisini izlicem. üçüncüsünü direk atlamayı planlıyorum. bi kere izlemiştim, yeter de artar bile. sonra salvation'u tekrar bi izlerim. o kadar apocalypse muhabbetinden sonra dengeyi sağlamak için romantik komedi falan izlerim bi iki tane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 utopia said: http://1416andcounting.files.wordpress.com/2008/09/chicago_movie.jpg 9/10. http://www.youtube.com/watch?v=GoCZEmfnE-M nefret ettim bu filmden. ayrıca bugün değil ama yakın zamanda izledim http://www.moviewallpapers.net/images/wallpapers/1990/goodfellas/goodfellas-1-1024.jpg 8.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 AMERICAN DAD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 6.5/10.Canınız sıkılıyorsa ve Bruce Willis seviyorsanız gayet hoş film ki kendisinin ilk arz-ı endam ettigi zamanlarda cekilmis filmlerden.Tek mekanda,hafif meşrep bi senaryo üzerinde bir action filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 8.5/10 güzel filmdi. başlarında edward norton a baya bi saydırdım ama yine de güzeldi bea asdfsad kaldırım o zenci adamın dişleri kaldırıma dayayıp kafasına vurduğu sahne abooovvvvv. orda çok kötü oldum. dişim sızladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 screwy said: Mementoya 6/10 knowing e 7/10 baya garip kacmıs.. =)) begeni meselesi tabi.. abi çok fazla beğendiğim filmler olmadı,psikolojik gerilim tadında memento'dan 10 kat daha iyi filmler izledim, bilimkurgu olarakta knowingten 10 kat daha iyi filmler izledim. fazla bile verdim bence puan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bu arada dün bu filmi izledim,gerçek bi hikayeden yola çıkılmış olması cezbetti beni,gerçek hikayeli korku filmlerini pek beğeniyorum. ama bu klasikti,hatta bunun atası Haunting diye bi filmdi yanılmıyosam. 6/10 veya 5/10 alır benden,çünkü hiç bi numarası yoktu beklediğimiz şeyleri yaşattı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://www.ezy-tools.com/images/jackass2poster.jpg 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 dün uçakta hannah montana syrettım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eminim bi çok seçeneğin vardı =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 vardı aslında ama 7 saat sonunda seçim yapma yetimi kaybetmiş olabilirim. bi de kirpi'yi izledim, ona puanım 7 kanka, mazhar alanson süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aquila said: dün uçakta hannah montana syrettım =( of GET REHAB :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 gerek yok, kendimle barışığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 dün izledim aslında ama koyim gene de. kitaptan çok kısılmış ve değiştirilmiş baya eğer yanlış hatırlamıyorsam kitabı. bu yönünü sevmedim ama filmi izlerken hiç sıkılmadım ve beni filmin üstünde tutmayı başardı. oyunculuklar filan da gayet iyiydi. 10 üzerinden 7 verdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sonu kitabın sonuyla direk farklı. ona çok üzülmştüm. bi filmin kitabından çekiliyorsa ya tam uyulmalı ya da o kitabı okumadan film izlenmeli bence :( tom hanks delisiyim ama film ı ıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben kitabı okumadan izledim.Fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 efenim bugün an itibariyle, bitirmiş bulunmaktayım.gerçekten beğendim,böle hiçbişey tahmin ettiğim gibi gitmedi en sonunda patladı falan hoştu,10 da 8 verdim buna ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hatunda çokzüzel o filmdeki... alex olan değilde ufak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar