Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/c/ce/Citizenkane.jpg/200px-Citizenkane.jpg http://www.imdb.com/title/tt0033467/ Hoş güzel eski =) 8/10 vardır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 barbu said: http://s0.cinema.com/image_lib/11086_poster4.jpg içimdeki bütün umut ve iyiliği aldı götürdü film. ulan ne biçim bişi ya. off kesinlikle izleyin. ama böyle kötü anınızda filan izlemeyin yani. abi of. izledikten sora resmen bitmiştim. çok çok fena bi film. beni bu kadar etkileyen bi film daha önce izlememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 iyi de film bitmeyi değil, devam etmeyi anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aynen olede insan bitiyo işte izlerken. filmden sora bnm herhangi bişi yapasım gelmemişti. biraz dolandıktan sora uyumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2010/10/127_hours_poster_01-535x792.jpg 6/10 eh iste. gercek hikaye olması cok etkileyici tabi ama filmi begenmedim. herif de iyi oynamıs aslında ama detaylara cok takılan birisiyim film konusunda. 5 gun bisey yemeyen adam hayvan gibi zayıflar. bi de sakallar uzar yani, hep aynı sekil kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 toggie said: http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2010/10/127_hours_poster_01-535x792.jpg 6/10 eh iste. gercek hikaye olması cok etkileyici tabi ama filmi begenmedim. herif de iyi oynamıs aslında ama detaylara cok takılan birisiyim film konusunda. 5 gun bisey yemeyen adam hayvan gibi zayıflar. bi de sakallar uzar yani, hep aynı sekil kalmaz. çok ama çok başarılı buldum 8.1/10 yuh imdb le aynı puanı vermişim. detaylarla ilgili bir sıkıntı göremedim. 5 gün içerisinde gözle görülür bir zayıflama olacağını düşünmüyorum. (ki zaten ilk iki günü falan bişeyler yiyo) Ayrıca gürül gürül sakalı çıkmayan adamın -ki Alston'da öle- 5 günde saçı sakalına karışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Thanks for the spoiler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 spoilerlık bisey yok filmde konu bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yalnız ben film konularını genelde okumuyorum mesela hani böyle avatar gibi filmlerin konularını okurum umursamam ama bu tarz filmlerde hiç bişi bilmek istemem mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Abi "ilk iki gunu bir sey yemedi","saci sakali uzadi uzamadi","adam kabiz oldu sicamadi" gibi soylemlerin hepsi cogu kisinin filmden alacagi zevki en basindan baltalamaya yetiyor iste. Anlasilmayacak ya da "bu bana gore spoiler degil" denecek bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 filmin fragmanında bile bunlardan bahsediyo olması gerek spoiler mantığı çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sana gore spo bizlere degil, ne olacak ki simdi ? filmlerin trailerlerinde daha fazlasi var onlari izlemiyorsan burasinin cozumude basit. herseyden bahsetmiyorum tabii ama bu yazilanlari spo olarak goremiyorum acikcasi. film colde geciyor begendim densede sana gore spo o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben verdiğiniz notlara bakıp beklentilerimin artmasını/azalmasını istemiyorum, aldığım keyfi azaltıyor. Lütfen yazmayın bu topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bence bu bölüm kaldırılsınki spoiler verme oranları %98 şeklinde azaltılmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 (tu):)-D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu hangi filmden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ismini vermiyim spo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 O smileyları spoilera alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Kanuni said: sana gore spo bizlere degil, ne olacak ki simdi ? filmlerin trailerlerinde daha fazlasi var onlari izlemiyorsan burasinin cozumude basit. herseyden bahsetmiyorum tabii ama bu yazilanlari spo olarak goremiyorum acikcasi. film colde geciyor begendim densede sana gore spo o vakit. Ya uzatmayayim, sadece rahatsiz olanlar olduguna parmak basayim kafasindayim da madem oyle gel o zaman abi boyle; Trailer'da filmden sadece kisa sahneler goruyorsun ki kimi zaman onlar da spoiler'dan beter olabiliyor. Ama soyle bir durumda adamin kac gun yemek yedigi kac gun sictigi sacinin sakalinin ne kadar uzadigi/uzamadigi kismini trailer'dan gorme sansin yok. Bunlar cok ufak seyler kabul ama genel yaklasim bu sekilde oldugundan hatiri sayilir kereler boyle ufak olarak kalmis degil. Bana gore spoiler degil derken de "spoiler/degil kavgasina luzum yok, olmamasi lazim" demek istiyorum ama olaganustu basariyla yanlis yorumluyorsun. Bir de "sana gore spo bana gore degil" deyip gecmenin "ben boyle dusundugumden rahatsiz olanlar cok da seyimde degil" demekten pek bir farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 büyük bi çoğunluk spoiler olmadığı kanısında. demekki spoilerlık bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Sakirt mode'u acmissin yine, anlamiyorsun yazdiklarimi (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tim senin zannettigin gibi bir film degil yahu. zaten gercek hayattan bir hikaye oldugu icin sagda solda filmden once bahsedildi hep. tek kisilik film ve filmde tek bir olay var. spoiler yok dolayısı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bence sen anlamıyosun kimseyi bu kadar millet için sıkıntı değil ve senin için sıkıntıysa bu demekki sende problem var. o zaman napıyorız ? 1 kişi için bölüm kapatmak yerine 1 kişi girip burada yazılanları okumaz. sadece filmlerin ismine bakıp çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Red said: yalnız ben film konularını genelde okumuyorum mesela hani böyle avatar gibi filmlerin konularını okurum umursamam ama bu tarz filmlerde hiç bişi bilmek istemem mesela :) Bak benden baska bir kisi daha yazmis mesela hemen benden sonra. Demekki bu konuda hassas olan bir ben degilmisim. Daha onceki benzer muhabbetlerden dolayi baska kisiler oldugunu da biliyorum. Hani boyle bir durumda "bize gore spoiler degil" deyip kestirip atmak "cok da skimizde degilsiniz" demek ile ayni sey. Anlamadiginiz ya da isinize gelen sey bu. Ha durum boyleyse bosuna konusuyoruz zaten, kesinlikle ayni hassasiyette ve kafada kisiler degiliz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar