BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 6 / 10 bu aralar dramalara takmış durumdayım. hoş bi' konusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 BiTcH_oFBaT said: 7 / 10 sonu güzeldi :) güzel film aslında. alba severler daha çok sever benden :) jessica ablayi iyi sevmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 8/10 aslında film sekizlik değil gibi, hani bir senaryo yok, baştan sonunu duydunuz orada burada, ama sinema sanatı açısından başarılı, bir de sonunda buruk bir gülümseme kalıyor içinizde, veriyor vermek istediği duyguyu. sonunda sinirlerini keserkeni acıyı iyi yansıtmışlar o ses efektiyle, başka türlü olamazdı hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 BiTcH_oFBaT said: season of witch pearlman ve cage neden kendini heba etmiş anlamadım. Çok salak bir filmdi. sırf kadro için 3 / 10 spoiler değil konusu bu olduğundan yazıyorum. vebayı cadılara bağlamak filan ahahahahah çok iyi lan evet ben de hiç beğenmedim ya...daha farklı bir şey bekliyordum.En azından sorcerer's apprentice filmi gibi eğlenceli,şakalı fantastik bişi olsaydı,gerilim olmuş,saçma sapan bir gerilim.Gerilmekten sürekli yanımdaki çocuğun ayağını tekmeledim -pardon. demekten de bir hal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 guzel filmmis, seyretmediydim serisi simdiye kadar, ilk filmi begendim ama 8/10 guy ritchie efsanesi zaten 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 goldbären said: 8/10 aslında film sekizlik değil gibi, hani bir senaryo yok, baştan sonunu duydunuz orada burada, ama sinema sanatı açısından başarılı, bir de sonunda buruk bir gülümseme kalıyor içinizde, veriyor vermek istediği duyguyu. sonunda sinirlerini keserkeni acıyı iyi yansıtmışlar o ses efektiyle, başka türlü olamazdı hakikaten. ya bu filmde bişeyler eksik ama çözemedim. daha iyi olurmuş bu film. daha olabilecek halde olan filmlerden nefret ediyorum. ukte kalıyo içimde. yönetmen olup hepsinin remakeinin yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://hepfilmizle.com/vidresim/pineapple-express-film-izle.jpg araba kovalama sahnesi mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Idiocracy 7/10 içeriği sağlam güzel bir kara mizah filmi. sevimli bir distopya. notunu görüntüden falan kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PSROlfR7WTo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.lebleb.com/images/posters/Dinner%20for%20Schmucks%20(2).jpg çok iyiydi. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ahahah harbiden cok iyiymis, support roller sahane. jemaine galifinakis christopher odowd, bi de i'm disabled dese aglicaktim. zenci kadin julie de cok tatliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.neilgaiman.com/works/images/Coraline_UnabridgedCD_1185585005.jpg iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sonlara doğru daha bi güzelleşti 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu kadar geç izlediğim için utandım kendimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bir kaç yerinde sağlam güldüm ama geri kalan kısmı küçük tebessümler yarattı yüzümde asdf 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://popular-pics.com/PPImages/the-simpsons-wallpapers-18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sıkılmadan izlemelik. biyografik olması ve otizmi anlamamız açısından farklı bir anlatım biçimi benimsemesi daha da izlenir kılıyor diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://www.filmsite.org/posters/sile.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 elikanliadam said: sıkılmadan izlemelik. biyografik olması ve otizmi anlamamız açısından farklı bir anlatım biçimi benimsemesi daha da izlenir kılıyor diyebilirim. bende geçen denk geldim cnbce'de. yarısından itibaren izledimde baya hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benjani said: http://hepfilmizle.com/vidresim/pineapple-express-film-izle.jpg araba kovalama sahnesi mükemmeldi bu filmi kafan güzelken izleyince çok daha farklı oluyor denemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ayrıca bol keseden puanları veriyorsunuz. 10 üzerinden 10 veriliyor bir filme izliyorum en fazla 6 verilir. küçük bir eklenti gibi bir şey olsa da biz de paylaşılan filmlere puan tıklatsak olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 slickers said: ayrıca bol keseden puanları veriyorsunuz. 10 üzerinden 10 veriliyor bir filme izliyorum en fazla 6 verilir. küçük bir eklenti gibi bir şey olsa da biz de paylaşılan filmlere puan tıklatsak olma mı? nedanko'ya yük hedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 onun icin imdb var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben de biliyorum imdb var,kendi aramızda ufak çaplı bir şeyden bahsettim ben ama olmasa da olur tabi. neyse o zaman sonuç olarak bol keseden oyları atmayalım 10 üzerinden 10 demek hakikaten aşmış süper ötesi bir film demektir hiç zevkler ve renkler demeyin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 boyle degisik iste, hafif korkunc sahneler fln var, seyredilmese de olur cinsten 5/10 sevdim bunu bayaa 7/10 zamanin guzel fimlendendi bu da. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar