Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yuh ama artık. nese bir sürü denizlili tanıom onlara iyi laf ederim ben ehueh
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 GS 2 yürübe[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hobareyy...!! SARIIIIII...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 CİMBOOOM!!! :p[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Galatasaray'da yeniyor başımıza taş yağacak ..[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Fenerbahçe SK yı tebrik ediyorum.. 3 yıldız hayırlı olsun.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 LACİVERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 FENERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Şampiyon oldular yaaa inanılmaz bişey MAÇTAN SONRA TİSKO OTELDE KUMAR VAR ŞAMPİYONLUK GİTTİ AFERİN ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ULANNNNNNN ŞİKE ŞAİBE İŞTE FENER İŞTE...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hakemler az buz yardım etmedi fenere bu sene ama hadi bakalım hayırlısı[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Gs 3[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Aziz galatasarayın borçlarınımı kapattı ne? Gs top oynuyor hayret :=) Teşvik almış gs muhahaha[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 KISKANANLAR ÇATLASIN ULEEEEEEEEEEEEEEEEYN ŞAMPİYON FENER ULEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNN[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 TARİHTE EZELİ RAKİBİNİ ŞAMPİYON YAPAN TEK FUTBOL TAKIMI: GA-LA-TA-SA-RAY [signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 09 Mayıs 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 4 oldu beeeeeeeee LALALALALALLALALALALALALA CİM-BOM-BOM HEHEHE[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ulan ben lazlarda akıl olmaz zannediyordum bu gs da hiç akıl yokmuş :)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ağlamayı mağlamayı bırakın haticeye değil neticeye bi de fenere ağladı diyenler de auhau Şampiyon kim ?[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 fener'in bu seneki şampiyonluğu hakkında söylenecek o kadar az şey var ki: 1) pierre 2) hakemler[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 o şarkı çok eski hollanda da yapılan bi şarkı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar