MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Dananin kuyrugunun kopacagi mac..Bakalim nolcak[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Haluk ulusoy zaten gitsin artik..Bir fb'li olarak denizli macinin satilmis olabilecegini arkadaslarada soledim..Burada herkesede solerim..Her nasil ts'nin son 3 maci satildiysa..Bizde satin almis olabiliriz cunku bu saatten sonra samp. olamazsa fb. kan cikar yani.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 denizli maçı neysede malatya maçı cok tan satıldı :)[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 beraberlik yeter denizlide. merak etmeyin ya yenilirmiyiz hiç. denizli asılmaz maça galibiyet garanti olmasa bile beraberlik garanti[signature][hline]i love this game!
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Valla belli olmaz. Bu kadar dikkatler üzerindeyken maçı satacağını sanmıyorum kimsenin. Özelliklede Denizlinin sonuna kadar asılacağını düşünüyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 nie satcak ya denizli maçı anteple arasında 4 puan fark var son iki hafta adamlar rahat fb kolay alır puan denizliden.[signature][hline]i love this game!
QwKl Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 denizli cok zor bir maç inşallah şampuyon oluruz bize beraberlik az gelir beraberlik almamamız gerekir eğer son maça kadar rahat olmak istiyorsak beraberlik almamız gerekir yanlışsam söyleyin!!!
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Walla fener yapar yıne yapıcagını,verir rüşveti :) nede olsa fenerbahce[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 fransua gs parasiz yapar o isi sirf fb 3 yildiz almasin diye =) gs'ye en ufak sans tanimiyorum macta[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 mac baslayamadi bi turlu..baslayacak isalla bekliyoz[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 haydi horozlar[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 van hooijdonk 1-0[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL PVH!
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 2-0 Tuncay[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 09 Mayıs 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 2-0 TUNCAY
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 2-0 fener önde 1.yi hooijdonk, 2.yi tuncay attı hadi bakalım:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe edit: 2.sayfayı görmedim yaw:) olsun sevindirik oldum işte:) [Bu mesaj Heffer tarafından 09 Mayıs 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 noluoyr maçta ya izlemiyorum biri anlatsın bu kadar çabuk 2 tane gol mü yenir
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 maçın özeti: trabzonun şampiyonluğu mucizelere kaldı.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 valla hakem ters bişeyler yapmış galiba[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Denizlispor hakkında iki çift lafımvar 1 ) Seneye o stadda beşiktaş maçı oynanırken beşiktaş taraftarına fener bahçe taraftarına ayırdıkları kadar yer ayırmazlarsa kafamda herzaman parayla alınmış bir takım imajına sahip olacaklar. 2 ) O goller yenilir mi lan siz nasıl 4. oldunuz ruhsuz herifleeer.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 pascal gene çamur üretimine başladı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 3. yildizi gorur gibiyim.. Ayrica 2. golu gormedim ama 1. gol fistik gibiydi..bilerek yenilmis falan olamaz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hehehe gs attı ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar