Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahce-Denizlispor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dananin kuyrugunun kopacagi mac..Bakalim nolcak[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
Haluk ulusoy zaten gitsin artik..Bir fb'li olarak denizli macinin satilmis olabilecegini arkadaslarada soledim..Burada herkesede solerim..Her nasil ts'nin son 3 maci satildiysa..Bizde satin almis olabiliriz cunku bu saatten sonra samp. olamazsa fb. kan cikar yani.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
beraberlik yeter denizlide.
merak etmeyin ya yenilirmiyiz hiç.
denizli asılmaz maça galibiyet garanti olmasa bile beraberlik garanti[signature][hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
denizli cok zor bir maç inşallah şampuyon oluruz bize beraberlik az gelir beraberlik almamamız gerekir eğer son maça kadar rahat olmak istiyorsak beraberlik almamız gerekir yanlışsam söyleyin!!!
Mesaj tarihi:
fransua gs parasiz yapar o isi sirf fb 3 yildiz almasin diye =) gs'ye en ufak sans tanimiyorum macta[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
2-0 fener önde
1.yi hooijdonk, 2.yi tuncay attı
hadi bakalım:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe

edit: 2.sayfayı görmedim yaw:) olsun sevindirik oldum işte:)

[Bu mesaj Heffer tarafından 09 Mayıs 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Denizlispor hakkında iki çift lafımvar
1 ) Seneye o stadda beşiktaş maçı oynanırken beşiktaş taraftarına fener bahçe taraftarına ayırdıkları kadar yer ayırmazlarsa kafamda herzaman parayla alınmış bir takım imajına sahip olacaklar.
2 ) O goller yenilir mi lan siz nasıl 4. oldunuz ruhsuz herifleeer.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..