Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 O tutorialımsı bölüm zaten süper komedi, abla morfini basarken kendine soyunu bir yandan, sonra adamlara üzerinde gecelik ile bodoslama dalıo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 oyunu popo icin satin aliyorum/download ediyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Red said: hitman 1 ve 2 den aldıgım assasin zevkini hiç bişiden almadım arkadaş :) youtube'dan how not to play hitman serisini izlemen gerekiyo senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 steam'de 1,5$ üç saat daha, stealth pek sevmem ama görüntüler bayağı iyi gibi. eder mi? alınır mı? çok karışık gördüğüm yorum ve skorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar