Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RENBETİKO-rembetiko

jerfi

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ANKARA da KIZILAY da HATAY sokakta RENBETİKO die bir rock bar var...üniversite öğrencilerine 50 cc efes bira 2:50 ytl...Üstelik buzlu bardakta veriyorlar birayı...Mekan çok cix olmuş..Ben eski halini bilirdim yok şimdi harika ....Tavsiye ederim.üstelik bir Sahibi var fötör şapkalı...gidenler muhakkak bu eski hukukcuyla tanışsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

rembetiko bozuldu, eski dizaynı çok daha iyiydi(bar aşağıda, duvarlar çizik..fln) ayrıca sahibi şapkalı amcamda kızlara çok samimi, rahatsız oluyolardı.. biralar ucuz ama ona bişi demem kızılayda hatta ankarada içilebilecek en ucuz yerlerden ama sırf duman altı havalandırma çok kötü.. sokağı dönmeden public var orasıda ucuz sayılır. 3 sene önce falan çok giderdik
Sosyal ağlarda paylaş

gay bar oldu lan orası. son gittiğimizde bi birayı çabucak içip kaçmıştık ordan. küpeli, saçları beyazlamış amcalarımızın kıvırta kıvırta dolandığı, ve kız sayısının bi elimizin parmaklarını geçmediği bir gündü. ne lanet gündü. amcalar 18 yaşında hissediyorlardı heralde kendilerini. son gidişimizden bi öncekinde mekan sahibinin neden beleş iki fıstık bi patates tava ısmarladığını o zaman anlamıştım. 50 lik 2.50 milyon olmasına rağmen oradaki tek gençler bizdik. oysa eski hali ne güzeldi. ömer diye bi garson vardı atıp tutardı, komik adamdı.
Sosyal ağlarda paylaş

ömer çok kolpa adamdı ama iidi ya. izinli gününde bi kız getirmişti koltuklarda aşk meşk yapıyolardı. sora kalktılar, kız kapıdan çıkarken geldi yanımıza 'olum eve götürüyom kızı hehe' dedi sora gittiler. bizde ordan çıkıp nedjimaya gittik, ne görelim? eve gitmeleri gereken ömer ve sevgilisi orda :) yanımıza gelip bi de sallıyo şu yüzden gidemedik diye. en çok güldüğüm; neyse adamın arkasından konusmayak simdi rezil etmeyek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yaşlı yaşlı adamlar küpe takmışlar kıvırta kıvırta geziyorlar mı...aynı bardan bahsettiğimize emin misin.gerci sahibinin kızlara samimi dawrandıgını yazmışsın demekki aynı bar :)) ama ben hiç gay lere rastlamadım orada...bu arada yakın zamanda gittim rembetiko ya..havalandırmayı cözmüşler
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
OHA, bugün bi bakalım dedik lan canlı müzik falan yapıyorlar. paso elvis falan çok hoştu yani süperde çalıyolardı gerçi ses sistemi iğrençti ama olsun. ortam güzeldi yani haftaya da ordayız. rock'n roll olayı burdaymış meğersem.

edit: ha bi de adamlar sigara yasağı falan dinlemiyor koymuşlar her masaya bi efes şişesi küllük niyetine herkes tüttürüyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Scheriff said:

kgns said:

bi de kadıköy modada rembetiko var nargileci, nargilesi baya güzel..

evet yeni keşfettik güzel baya portakallısı..ayrıca demleme ada çayı da tavsiye edilir

nargilesi ortalama
mekan kahvehane
severek gittim uzun sure
hala arada giderim
ama yane bayan arkadasla gidilebilicek bi yer deil mesela
ama kurtlar vadisi isliceksen gidilir

zaten cok sabit yerlileri war o mahallede oturan orda olan surekli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...