Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Tower of Druaga: the Sword of Uruk

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

9 çıktı horibılsabs'tan.

9

vay be, süper gidiyor dolu dizgin. ethana dayan!

oh nihayet obezi biçti jilü, kendini de hepten kaybetti ama. :( henaro da imana gelecek anlaşılan, yalnız çok kötü kandırdı ilk bölümlerde. neredeyse aizen kadar kandıracaktı daha devam etseydi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

11

vay gılgamış da böylece kapadı defteri. yalnız henaro banyo yapmadan ölmesin diye 1-shot koymuşlar alakasız yerde lol.

kelbü'ye birşey olmadı neyse ki, ama neeba da kompleksi uğruna ölümden kurtulup gene bozdu olayı. millet hiçbirşey yapamadı yalnız, biraz daha katılım bekliyordum.

bu arada "beni yalnız olmayan yenemez" lafının üstüne uragon'un deşmesi tam cadıkral'a hançer saplama olayı olmuş, takdir ettim o sahneyi çok.

12'yi son bölüm olarak tanıttılar, bakalım üçüncü bir sezona bağlama niyetleri var mı. umarım vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

12 EPİKKKK SON!

vay be, en nihayetinde zurna zırt dedi ve hesaplaştılar. adam kompleksinden ateşe verdi dünyayı, akıllanır sanmıştım ama sasukemsi çıktı. :/ cilü'nün plate deli gibi agi yiyormuş meğer lol.

illüzyon da olsa ahmey'i gördük son bir defa. :( kelbü ve ethena muratlarına erdi nihayet. utu'nun ilk sezondaki "evlenelim" geyiği cidden gerçekleşip ölecek diye korktum bir an doğrusu.

en swonda swinging eşliğindeki sahneler süperdi heh, hırgız çocuğun köyünü ihya ettiler filan. kaşık ve bilumum yansımalar.

sanırım bu sefer cidden bitti. :( hüzünlendim şimdi..

Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir şekilde sona erdi cidden Druaga...

Spoiler

Swinging'in çalmaya başlaması çok hoştu sonda. Özellikle son sahnede aynı ilk sezon açılışındaki gibi Jill ve Kaaya'nın el ele tutuştuğu sahne çok hoşuma gitti.Herşeyiyle gerçekten çok iyi bir son bölümdü ama içim buruk kaldı bitiminden sonra. Özleyeceğim Druaga'yı :)

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...