Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dvd ye kesin bir kac mini macera daha eklerler. Iyi gidiyor ama 1. sezona yakla$amiyacak gibi bir his var icimde. EN azindan eglence bakimindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Sam said: bundan fazlası cılkını çıkarır ve sanıyorum ki dvd sürümünde banyo sahnelerindeki sebil güneş ışınları yok. (:P) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 dvd special olarak tek bölüm ilk sezondaki gibi bir "alternatif" ilk bölüm koyucaklar ama daha fazlası zor ilk sezon dvd riplerinde nipple yoktu galiba gerçi belli olmaz GONZO bu sonuçta. Strike Witches dvd lerine loli vajinası koyduktan sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 7 Bu pembe saçlı assassin direk elfen lied ile dalga geçmek için konmuş galiba :) 8 den sonrasını subladılar mı bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 9 çıktı horibılsabs'tan. 9 vay be, süper gidiyor dolu dizgin. ethana dayan! oh nihayet obezi biçti jilü, kendini de hepten kaybetti ama. :( henaro da imana gelecek anlaşılan, yalnız çok kötü kandırdı ilk bölümlerde. neredeyse aizen kadar kandıracaktı daha devam etseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben gil - ki karşılaşmasını bekliyorum... duygu dolu bi sahne yapsınlar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 9 şişko karı öldü ona sevindim bi tek hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bi an korktum bu bölüm hiç bi hatun banyo yapmıycak diye... ...sonra geçti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bu bölüm ethena yaptı banyoyu ama kısa sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Kelb dagiticak bidahaki bolum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 10 süper ekşın vardı, lavu siin vardı, güzel bölümdü. :) cidden böyle 100 bölüm olsa sıkılmadan izlerim arka arkaya. gelecek bölümde henaro banyo yapıyor sanırım, yapmayan dişi karakter bırakmadılar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bu sezon kaç bölüm olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 11 vay gılgamış da böylece kapadı defteri. yalnız henaro banyo yapmadan ölmesin diye 1-shot koymuşlar alakasız yerde lol. kelbü'ye birşey olmadı neyse ki, ama neeba da kompleksi uğruna ölümden kurtulup gene bozdu olayı. millet hiçbirşey yapamadı yalnız, biraz daha katılım bekliyordum. bu arada "beni yalnız olmayan yenemez" lafının üstüne uragon'un deşmesi tam cadıkral'a hançer saplama olayı olmuş, takdir ettim o sahneyi çok. 12'yi son bölüm olarak tanıttılar, bakalım üçüncü bir sezona bağlama niyetleri var mı. umarım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 12 EPİKKKK SON! vay be, en nihayetinde zurna zırt dedi ve hesaplaştılar. adam kompleksinden ateşe verdi dünyayı, akıllanır sanmıştım ama sasukemsi çıktı. :/ cilü'nün plate deli gibi agi yiyormuş meğer lol. illüzyon da olsa ahmey'i gördük son bir defa. :( kelbü ve ethena muratlarına erdi nihayet. utu'nun ilk sezondaki "evlenelim" geyiği cidden gerçekleşip ölecek diye korktum bir an doğrusu. en swonda swinging eşliğindeki sahneler süperdi heh, hırgız çocuğun köyünü ihya ettiler filan. kaşık ve bilumum yansımalar. sanırım bu sefer cidden bitti. :( hüzünlendim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Çok güzel bir şekilde sona erdi cidden Druaga... Spoiler Swinging'in çalmaya başlaması çok hoştu sonda. Özellikle son sahnede aynı ilk sezon açılışındaki gibi Jill ve Kaaya'nın el ele tutuştuğu sahne çok hoşuma gitti.Herşeyiyle gerçekten çok iyi bir son bölümdü ama içim buruk kaldı bitiminden sonra. Özleyeceğim Druaga'yı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 2 yeni figur aciklandi , haziran da cikacaklar : ve satin almak icin : playasia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ha sonla ilgili yorum yapmamışım bak. Tek bir söz söylemek istiyorum Gilgamesh hakeetiği kaşığı.. pardon cezayı buldu... bu sırada fatina figürü imba olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar