fenris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 geçen gün tavsiye üzerine, indirdim. enteresan bir horror manga. filmi de varmış ama bi türlü bulamadım. nerden aratsam naruto bölümleri çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 boxtorrents'e baktınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 filmi bişeye benzemiyomuş pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 boxtorrents açık mı ? Ne zamandır giremiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 mangasını okumuştum iyiydi buna benzer bi tane daha vardı oda denizden çıkan ölü balıklarla falan ilgiliydi. İsmini bulursam yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 warez-bb sitesinde uzumakinin 2 filmivar searctan aratip bulabilirsin.RS linkleri verilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 narutooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Uzumaki en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 filminde adamın spiralli sweatshirtü vardı aklımdan çıkmıyor o sahne aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 (düzenlendi) vay be seneler olmus. ama sonunda geliyor. 2023 disinda tarih vermemisler. imdb sayfasinda 4 bolum gozukuyor. Alıntı Kirie (Eriko Hatsune) and Shuichi (Fhi Fan) are friends in a small town who notice that Shuichi's father, Toshio (Ren Ôsugi), has become utterly obsessed with snails, videotaping them in his garden and gathering items that resemble the spiral patterns on their shells. Kirie sees spirals elsewhere, too, even in the way people dress and comport their bodies. When the curiosities turn to tragedies, Shuichi wants to escape to Tokyo, but Kirie is determined to stay and figure out what is going on. Alıntı The Uzumaki anime is being directed by Hiroshi Nagahama of Mushishi and The Flowers of Evil fame and being produced by animation studio Drive, with a score by Hereditary composer Colin Stetson. bayagi iyi duruyor. nedir diyenler icin korku turunde, manga adaptasyonu. cizimler mangaya oldukca benziyor. alt tur dogaustu korku, body horror, psikolojik gerilim, hafiften de cosmic horror. ne ararsan var. Ağustos 21, 2023 arcane tarafından düzenlendi ek bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar