Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Arkadaşlar yılbaşı hediyesi olarak takvim yapmak istiyorum kız arkadaşıma böyle 2mizin fotoğraflarından oluşan bide kapaklı falan tabi bunun çıktısınıda alıcam kıza vericem..Ama bunu hangi programla yapabilceğimi bilmiyorum acaba yardımcı olabilcek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 googleda calendar maker print falan diye aratınca bişeyler çıkıyor. ordan yola çıkabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 çok uzun vadeli plan. bu sene içinde ayrılırsanız kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 geri dönüşümlü kağıttan yapsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 fede said: çok uzun vadeli plan. bu sene içinde ayrılırsanız kötü olur. iyi fikir çıkar ha! aslında uzuuun bi a4 ruloya 2-3senelik bi takvim bas. aralarda fotolarınız olsun.. posta kutusu gibi bir kutunun içine ruloyu asacak metal çubuk koy, rulo takvimi yerleştirip posta kutusu gibi zamazingonun posta atma yerinden dışarı çıkart.. sonra salak saçma bişiler söle ama romantik olsun biraz [pek bi fikrim yok] "uzuuuuun bir birlikteliği yaşaman ve önemli anları işaretlemen için" diye verirsin ayrıca ayrılırsanız tuvalet kağıtlığı olarak da kullanılabilir. ama bu pek romantik olmaz. ve bildiğimiz gibi kızlar osurmaz sıçmaz. demek ki tuvalet kağıdına da ihtiyaç duymazlar.. evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sweet november da ki 12 ay için 12 farklı hediye al bide takvimin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 1.ocak.. adı ocak bi kere. sana nehale aldım 2.şubat.. soğuk olur diye çetik aldım 3.mart.. kazma aldım 4.nisan.. usb bellek! e 1 alana bi bedava idi! devam eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dedim bende internet sitesi icin script mi ariyosun.. takvimi kiz arkadasina cd de versen, al bunu bir browser la ac desen, sonra oda cd yi kafani kesmekte kullansa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ya ne hediyesi öyle birşey yapmam hem bu el emeği olcak hemde ucuz yollu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 foto remzi ye gidip böle böle bu cd de fotolarımız var takvim yapın güzel bi tane diosun yapıp veriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar