sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Dregoth said: 09.09.09 çok uzak. zaman ne garip böyle akıp gidiyor durduramıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 malesef öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yalnız bu 9 merakını anlamadım sinema dünyasının, niye 9? 9 district 9 haouse of 9 The Nines ilk aklıma gelenler, bi imdb araması yapsam daha neler çıkar acaba? 9 diye türk filmi de vardı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ne zaman izleriz acaba.Bayramda falan gelse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 gelmedi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 23 ekimde filmekiminde gidiyorum ben nihahaha :P vizyona ne zman girer bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 indirin izleyin korsan ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ben izledim, bayağı güzel. Biraz boş gibi konusu, yani biraz daha doldurulması lazımmış altının. Hani ne bileyim iyi bağlanmamış, senaryoyu geliştirip konuyu biraz da derinletseler iyiydi, ama yine de gayet iyiydi film. Özellikle 8 karakterine hasta oldum mükemmel yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar