viole Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 şunu bana bi tercüme edebilirmi metin Unerhört! Eine Frechheit! Ja, hast du ihn denn beim Reinkommen nicht gesehen? Diesen Typen mit der roten Mütze? Die hat er bestimmt dem Weihnachtsmann geklaut! Und wie soll der Weihnachtsmann jetzt den Kindern die Geschenke bringen, wenn ihm schon nach wenigen Metern die Ohren abfrieren? Wenn du auch Geschenke haben willst, solltest du dem Möchtegern-Weihnachtsmann schnell die Mütze abnehmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 noel babaya bişey olmuş ama anlamadım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 wo wohnst du ? ich mache pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 google translate Outrageous! A impudence! Yes, you do it because when you come clean not seen? These types with the red hat? The determined he stole the Santa Claus! And how is Santa Claus now the children the gifts, if he has a few meters after the abfrieren ears? If you also want to have gifts, you should see the would-be Santa Claus quickly remove the cap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ya işte sokakta gördüğün çakma noel baba asıl noel babanın şapkasını çalmış da, şapkası yokken noel baba nasıl hediye versinmiş. çakma noel babayı görürsen söyle şapkasını çıkarsın da gerçek noel baba üşümesin diyo. edit= çoğul anladım nedense asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 almanca öğreniyorum mizahı bu biliyorum humour for dummies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sad said: Unerhört! Eine Frechheit! Ja, hast du ihn denn beim Reinkommen nicht gesehen? Diesen Typen mit der roten Mütze? Die hat er bestimmt dem Weihnachtsmann geklaut! Und wie soll der Weihnachtsmann jetzt den Kindern die Geschenke bringen, wenn ihm schon nach wenigen Metern die Ohren abfrieren? Wenn du auch Geschenke haben willst, solltest du dem Möchtegern-Weihnachtsmann schnell die Mütze abnehmen. Hiç duyulmamış bir hayvanlık! Onu içeri girerken görmedin mi? Kırmızı şapkalı tipi? O şapkayı kesin noel babadan arakladı!Ee şimdi noel baba çocuklara hediyelerini nasıl götürecek bu soğukta, iki adım sonra götü donacak şapkasız. Eğer sende hediye almak istiyorsan bir an önce kendini noel baba sanan denyodan şapkasını hacılamalısın. Bir oyunda bir event falan büyük ihtimal ? Hangi oyun diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 GEd said: sad said: Unerhört! Eine Frechheit! Ja, hast du ihn denn beim Reinkommen nicht gesehen? Diesen Typen mit der roten Mütze? Die hat er bestimmt dem Weihnachtsmann geklaut! Und wie soll der Weihnachtsmann jetzt den Kindern die Geschenke bringen, wenn ihm schon nach wenigen Metern die Ohren abfrieren? Wenn du auch Geschenke haben willst, solltest du dem Möchtegern-Weihnachtsmann schnell die Mütze abnehmen. Hiç duyulmamış bir hayvanlık! Onu içeri girerken görmedin mi? Kırmızı şapkalı tipi? O şapkayı kesin noel babadan arakladı!Ee şimdi noel baba çocuklara hediyelerini nasıl götürecek bu soğukta, iki adım sonra götü donacak şapkasız. Eğer sende hediye almak istiyorsan bir an önce kendini noel baba sanan denyodan şapkasını hacılamalısın. Bir oyunda bir event falan büyük ihtimal ? Hangi oyun diyim? cok teşekkürler sayende görevi geçtm. evet oyun : http://www.the-west.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ich habe drei und zwanzig katze .. tüm lise hayatımda sadece bunu öğrendim :D ha bide Rehnung bitte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar