Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noeliniz kutlu olsun :) herkese mutlu yıllar!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kutlamak isteyen kutlar kimsede buna bişey diyemez. Ama bu kutlamaya karşı gelen arkadaşlara tepki gösterirken şunu unutmayın ki, müslümanlıkla ilgili açılan başlıkların trollenmesine aynı hassasiyetle yaklaşılmıyor. İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın.
Mesaj tarihi:
Arma said:
Kutlamak isteyen kutlar kimsede buna bişey diyemez. Ama bu kutlamaya karşı gelen arkadaşlara tepki gösterirken şunu unutmayın ki, müslümanlıkla ilgili açılan başlıkların trollenmesine aynı hassasiyetle yaklaşılmıyor. İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın.

(tu)
Mesaj tarihi:
trollüğün standartı olmaz.
ama türkiyedeki hristiyanlar "azınlık" oldukları için dinlerine aşırı bağlılar ve hassaslar bu konuda.
ben mantıklı buluyorum bu durumu, ancak anlamıyorum. çünkü istediği kadar birlikte olmalarını sağlayacak çıkış nokta olsun, her hangi bir dine inanan birinin diğerinden farkı yok gözümde.
Mesaj tarihi:
Arma said:
İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın.

kandil/ramazan/kurban/noel/paskalya/hannuka kutlama topiklerinde onu pek yapmıyoz gibi. en azından ben yapmıyorum. yoksa donçyuvöri bütün dinlere eşit inanmıyoruz evellallah.
Mesaj tarihi:
ay tüh yakalandım bak beceremiyorum da rol yapmasını. :( bari yatsıdan sonra dua edeyim de yüce rabbim bana ironiden anlayan userlar nasip eylesin. had bakalım hayırlı noeller.
Mesaj tarihi:
Arma said:

Valla cok istiyorsaniz;

MERRY KERIZTMAS!

Saka bir yana, mutlu noeller.
  • Yeni Oluştur...