Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noeliniz kutlu olsun :) herkese mutlu yıllar!

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

Kutlamak isteyen kutlar kimsede buna bişey diyemez. Ama bu kutlamaya karşı gelen arkadaşlara tepki gösterirken şunu unutmayın ki, müslümanlıkla ilgili açılan başlıkların trollenmesine aynı hassasiyetle yaklaşılmıyor. İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:
Kutlamak isteyen kutlar kimsede buna bişey diyemez. Ama bu kutlamaya karşı gelen arkadaşlara tepki gösterirken şunu unutmayın ki, müslümanlıkla ilgili açılan başlıkların trollenmesine aynı hassasiyetle yaklaşılmıyor. İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

trollüğün standartı olmaz.
ama türkiyedeki hristiyanlar "azınlık" oldukları için dinlerine aşırı bağlılar ve hassaslar bu konuda.
ben mantıklı buluyorum bu durumu, ancak anlamıyorum. çünkü istediği kadar birlikte olmalarını sağlayacak çıkış nokta olsun, her hangi bir dine inanan birinin diğerinden farkı yok gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:
İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın.

kandil/ramazan/kurban/noel/paskalya/hannuka kutlama topiklerinde onu pek yapmıyoz gibi. en azından ben yapmıyorum. yoksa donçyuvöri bütün dinlere eşit inanmıyoruz evellallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Valla cok istiyorsaniz;

MERRY KERIZTMAS!

Saka bir yana, mutlu noeller.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...