Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Kilitlemek amaç değil araçtır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben bişey yapmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 HAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 _ILuVaTaR_ said: selam Bari noelimizi kutlasaydın :X . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Kutlamak isteyen kutlar kimsede buna bişey diyemez. Ama bu kutlamaya karşı gelen arkadaşlara tepki gösterirken şunu unutmayın ki, müslümanlıkla ilgili açılan başlıkların trollenmesine aynı hassasiyetle yaklaşılmıyor. İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 oha haklı sanki. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 - el var aga. - no el no el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Arma said: Kutlamak isteyen kutlar kimsede buna bişey diyemez. Ama bu kutlamaya karşı gelen arkadaşlara tepki gösterirken şunu unutmayın ki, müslümanlıkla ilgili açılan başlıkların trollenmesine aynı hassasiyetle yaklaşılmıyor. İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 trollüğün standartı olmaz. ama türkiyedeki hristiyanlar "azınlık" oldukları için dinlerine aşırı bağlılar ve hassaslar bu konuda. ben mantıklı buluyorum bu durumu, ancak anlamıyorum. çünkü istediği kadar birlikte olmalarını sağlayacak çıkış nokta olsun, her hangi bir dine inanan birinin diğerinden farkı yok gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Masquerade said: - el var aga. - no el no el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 wotlk hediye verdiler bana ahauha!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 oo ne güzel. kas kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Arma said: İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın. kandil/ramazan/kurban/noel/paskalya/hannuka kutlama topiklerinde onu pek yapmıyoz gibi. en azından ben yapmıyorum. yoksa donçyuvöri bütün dinlere eşit inanmıyoruz evellallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Rahan said: bütün dinlere eşit inanmıyoruz evellallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ay tüh yakalandım bak beceremiyorum da rol yapmasını. :( bari yatsıdan sonra dua edeyim de yüce rabbim bana ironiden anlayan userlar nasip eylesin. had bakalım hayırlı noeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 noel babadan istersen getirir belki^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 :) np. bacanı temizle santa gelir belki rahan. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Arma said: Kutlamak isteyen kutlar kimsede buna bişey diyemez. Ama bu kutlamaya karşı gelen arkadaşlara tepki gösterirken şunu unutmayın ki, müslümanlıkla ilgili açılan başlıkların trollenmesine aynı hassasiyetle yaklaşılmıyor. İnanmayan arkadaşlar müslümanlıkla rahat bir biçinde dalga geçerken, Hristiyanlar için açılan bir başlığa burda doğru düzgün bir trolleme de gösterilmemiş ama biri tepki göstersede atlasak diye tetikte bekleniyor sanki. Çifte standart olmasın. Valla cok istiyorsaniz; MERRY KERIZTMAS! Saka bir yana, mutlu noeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 mutlu yıllar cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 zokarto said: NOEL REİS hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ben butun organize dinleri esit troll lemekten yanayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar