Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım: "Bizim stadda final oynarlar."

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

3 lü savunma oynayan bjk :]

sabrinin sakatlığı nedeniyle anadolu maçlarında 3 lü defansa döndü skibbe oyun içi zaman zaman.

hakan-servet-meira-sabri den oluşan 4lüyle oynuyoruz. ayrıca ikinci yarı uğur uçar da takıma dönünde iyice rahatlıycaz. çakma sağbek sabriden başka o mevkiide adam yok. prates'den bu yana o bölge hep sorunlu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne diyoruz işte. :)

barışı sağbek yaparsan kafadan 3 lü oynamış oluyoruz zaten, adamın alakası yok.

ha sabri de çakma ama beklil yapabiliyor iyi kötü.

kupa finali tabi ki hayal. çok zor o işler. :)

ha mustafa denizli de sağolsun hiç orayı kullandırmadı takımına. :) uefa kupası maçlarını izlersen 4-2-3-1 gibi bir dizilişi var takımın. tobias ne durumda bilmiyorum ama bildiğimiz şekilde dönerse ikinci yarıda topal ile müthiş ikili olurlar.

zaten skibbe ne yapsa bok atmaya meraklı bir memleketiz. tek forvet çıkar; "gs gibi bir takım bu kadar küçültülmez", çift forvet çıkar; "yayla gibi açarsan arkanı elin oğlu avrupada acımaz."

??

eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım'ın ağzından söylenen iki söz var, biri fanatik GS'li biri tarafından, "falanca kaynak" şeklinde veriliyor, diğeri kulübün resmi sitesi ve Aziz Yıldırım yalanlıyor, ismi istiyor. Siz de hala işinize gelene inanıyorsunuz.

Fotospor, Fanatik vb. neden çok satıyor belli yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu mu dedin Smoke?

Kandırmayın Fenerbahçelileri

GAZETELERDE Fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.

Haftalardır bir Alex yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona'nın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı.

Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım Alex'in peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

:p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Bunu mu dedin Smoke?

Kandırmayın Fenerbahçelileri

GAZETELERDE Fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.

Haftalardır bir Alex yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona'nın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı.

Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım Alex'in peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

:p

adamın yazısının tarihiyle alexin transfer tarihini de yazıverin de insanlar yanlış fikirlere kapılmasın..
F.Altaylı'yı sevmem ama bok atarken sağlam sebeplerden atın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...