Buyse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 @ilk mesaja be adam madem seviyorsun ne böle aptal aptal oyunlar yapıyorsun. kız dönmek istemiş işte. hakaret içeren mesajlar nie atıosun. haketmişsin sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 gülşen - be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 o zamanlar güzeldi gülşen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 fede said: seviliyor agalar. valla "ben de" demek istemiyorum ama. 2 sene birlikteydik. 1 sene önce ayrıldık. hala seviyorum ama beraber olurmusun deseler, olmaz heralde. sevmek ayrı bi olay. rakıya meze yapıcan onu sadece çok çok doğru bi tespit. hatta affına sığınarak kişisel iletiye koydum o lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ilk defa birisi lafımı ileti yapıyor. benim için yeni bi tecrübe. çok heyecanlandım birden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 forumdaki her kelimenin sonuna 'aajsdıjdfashf' gibi seyler yazma ekolü nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 valla bu topicde yok sanki.onun forumla ekolle falanla bi alakası yok.ahaha hehe gibi gülme efektleri dışında birde akjsdhasj vardır.buda yıllardır oyunla msnle icq ile gelen birşey. normalde konusurken askhjda gibi bir efekt mumkun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bi taraf için bittiyse ilişki biter.uzucu ama bi o kadar basit bi de tek taraflı baslamıs ilişikiler vardır, bir taraf aylarca kandırılır,en kötusudur,oyle olmadıgına sükreyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 oooy oy 13 ay bir kızla çıkmıştım (evet ben :D) gece yatarken "seni ölene kadar sevebilirim demişti" .. sabah kalktım mesaj atmış "ayrılmamız lazım.." :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ahahha iyiymiş.bende bana surekli sayfalarca aşk mektubu yazan kişi tarafından terk edilmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 eheh hatırlarmısınız bilmem "kızlardaki dengesizlik sorunsalı" gibi bi topik vardı sayfalarca geyik dönmüştü yine. Şu son postlar onu anımsattı birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ani ve beklenmedik bir ayrılık olunca bir süre afallıyorsun. Normal bir dönem. Herkese olur. Sayı arttıkça dönem kısalıyor sadece. Klasik işte, başlar biter, sonra yine başlar yine biter, böyle böyle devam ediyor. sdf Kızda senlik birşey varsa kgg gururun derim. Yoksa kgg kızın derim. Bilmiyorsan öğrenmeye bak. Belirsizlik insanı yoran asıl kısım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Privhunter said: oooy oy 13 ay bir kızla çıkmıştım (evet ben :D) gece yatarken "seni ölene kadar sevebilirim demişti" .. sabah kalktım mesaj atmış "ayrılmamız lazım.." :S ahahahhahahahsdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 cok kotu ama soylemem lazım bir anda bitince iliski genelde 3üncü bir sahıs oluyor bunu da aklından cıkarma..Kufur nedir bir kere soylersin ozur dilersin kalbini kazanırsın.Sevgi bitirmeye yeterli bisi deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 küfür etmemek lazım bence ya, bazı laflar özür dilersin biter cinsinden olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Schwarzkopf said: bütün o seni seviyorum, ömrümün sonuna kadar sevecegim lafları yalanmıdı? Bunu inan düşünme sevmese çıkmazdınız zaten..Ama bunu düşünmek insana inanılmaz acı veriyo bende çok düşünmüştüm zamanında..Çünkü 4 aylık ilişkim.30sn'de Tolga ben eski sevgilimi unutamadım ona dönücem kib son birşey söylemek istermisin sözüyle bitmişti.. Sakın onu düşünme sakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Çok kötüyüm ya :( yatağa yattğım an ağlamaya başladım Lanet olsun çok seviyorum canımdan çok seviyorum..Ayrılmak hiç istemiyorum ama şuanda aramız bozuk kafam karışık gibi şeyler söyledi...En son seni çok seviyorum desede blmiyorum artık inanmıyorum göstermiyo belli etmiyo :S Ya sabah ayrılalm derse diye üzülüyorum :S çok yoruldum.Kimi sevmesem bana aşık kimi sevsem bana acı veriyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Abi kusura bakmada, eski sevgilimi unutamadım ona döneceğim diyen, sonrada kararsızım diyen bir kızın sevgisinden nasıl emin olacaksın tekrar çıkarsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Dartanian said: Çok kötüyüm ya :( yatağa yattğım an ağlamaya başladım Lanet olsun çok seviyorum canımdan çok seviyorum..Ayrılmak hiç istemiyorum ama şuanda aramız bozuk kafam karışık gibi şeyler söyledi...En son seni çok seviyorum desede blmiyorum artık inanmıyorum göstermiyo belli etmiyo :S Ya sabah ayrılalm derse diye üzülüyorum :S çok yoruldum.Kimi sevmesem bana aşık kimi sevsem bana acı veriyo :( hacı o ilişkiden bi yol olmaz artık. önceki yaşadıkların bu acını, bu acın da sonraki acılarını hafifletecek. daha kimler gelip kimler geçecek. o kadar sıkma canını desem de sıkacaksın. e yaşanılması lazım bi yerde. acı iyidir. diyorum sana rakı iç, çok güzel meze var elinde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 rakı iyidir rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 acı yok rocky, rakı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 böle sevgiliden ayrılınca keyfim kaçıkken ne yiebiliorum ne içeibliorum. Hiç o yüzden damar olup sarhoş olmadım daha. Boğazımdan geçmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Varmı bize gelip rakı devirceğim insan patide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 abi anlamıyorum, rakının mezesi ezme, tarator, haydari, beyaz peynir, kavun falan değildirki aslında. ayrılık falan rakının yanında çok tatlı gider. içmek gerek. tek başına iç daha güzel. gerçi öyle dertleşmeyi seviosan birileriyle de içebilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Severm dertleşmeyi de gelcen bi şerefe yapıcan birileriyle ya tabi gelen kişi de dertli olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar