Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terkin bedeli agır mı olmalı

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

fede said:
seviliyor agalar. valla "ben de" demek istemiyorum ama. 2 sene birlikteydik. 1 sene önce ayrıldık. hala seviyorum ama beraber olurmusun deseler, olmaz heralde. sevmek ayrı bi olay. rakıya meze yapıcan onu sadece

çok çok doğru bi tespit. hatta affına sığınarak kişisel iletiye koydum o lafı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ani ve beklenmedik bir ayrılık olunca bir süre afallıyorsun. Normal bir dönem. Herkese olur.
Sayı arttıkça dönem kısalıyor sadece.
Klasik işte, başlar biter, sonra yine başlar yine biter, böyle böyle devam ediyor. sdf

Kızda senlik birşey varsa kgg gururun derim. Yoksa kgg kızın derim. Bilmiyorsan öğrenmeye bak. Belirsizlik insanı yoran asıl kısım oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:
bütün o seni seviyorum, ömrümün sonuna kadar sevecegim lafları yalanmıdı?

Bunu inan düşünme sevmese çıkmazdınız zaten..Ama bunu düşünmek insana inanılmaz acı veriyo bende çok düşünmüştüm zamanında..Çünkü 4 aylık ilişkim.30sn'de Tolga ben eski sevgilimi unutamadım ona dönücem kib son birşey söylemek istermisin sözüyle bitmişti..

Sakın onu düşünme sakın..
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötüyüm ya :( yatağa yattğım an ağlamaya başladım Lanet olsun çok seviyorum canımdan çok seviyorum..Ayrılmak hiç istemiyorum ama şuanda aramız bozuk kafam karışık gibi şeyler söyledi...En son seni çok seviyorum desede blmiyorum artık inanmıyorum göstermiyo belli etmiyo :S Ya sabah ayrılalm derse diye üzülüyorum :S çok yoruldum.Kimi sevmesem bana aşık kimi sevsem bana acı veriyo :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
Çok kötüyüm ya :( yatağa yattğım an ağlamaya başladım Lanet olsun çok seviyorum canımdan çok seviyorum..Ayrılmak hiç istemiyorum ama şuanda aramız bozuk kafam karışık gibi şeyler söyledi...En son seni çok seviyorum desede blmiyorum artık inanmıyorum göstermiyo belli etmiyo :S Ya sabah ayrılalm derse diye üzülüyorum :S çok yoruldum.Kimi sevmesem bana aşık kimi sevsem bana acı veriyo :(

hacı o ilişkiden bi yol olmaz artık.

önceki yaşadıkların bu acını, bu acın da sonraki acılarını hafifletecek. daha kimler gelip kimler geçecek. o kadar sıkma canını desem de sıkacaksın. e yaşanılması lazım bi yerde. acı iyidir.

diyorum sana rakı iç, çok güzel meze var elinde işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...