Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rusya israile verdiği sözü tutmadı s-300 sevkiyatı bugün

necmi

Öne çıkan mesajlar

necmi said:

iranı havadan vurmayı imkansız hale getiren s-300 füzeleri

çok ilginç bir söz.
rusya tabi sözünü tutmayacak petrolün varili kaç dolara düştü 36mı? ahahah televizyonda aydın geçinenler rusya geldi geliyor diyorlardı bense rusyadan cacık olmaz kaynak ve silah satarak ayakta dedim biri gitti eh haliyle silaha abanıcaklar. bazı ülkelerde savaşları destekledikleri ortaya çıkarsa hiç mi hiç şaşırmam. misal iran abd savaşını çok istiyordur ne güzel yeni müşteriler!

iran neyine güveniyor ya. olay savaş noktasına gelse vurulur iran güvenecekleri bişi yok. iran atom bombası yapsa ne olacak ya? bilmem ne füzeleri varmış zart zurt kaldır bakalım nükleer başlıklı bir füzeyi de ne oluyor görelim. dünya birbirine girer olan masum vatandaşlara olur. onlar savaş çıkmayacağını bildikleri için atıp tutuyorlar bişiye güvenme değil. şuan ne amerikan ekonomisi nede başka bir batılı bir devletin ekonomisi savaşı kaldıramaz. israili ayrı tutuyorum çünkü adamların içinde aşırıcı dinciler güçlü hertürlü deliliği yapmaya müsaitler, halk desteğide var ama açık söyliyim irana durduk yerde yapılacak bir saldırı avrupanın onlara duyduğu acımadan dolayı ortaya çıkan desteği keser. kendi sonları olur, bu sonu iran getirir demiyorum, kendi kendilerine getirirler.
Sosyal ağlarda paylaş

lol avrupamı irana acıyor ? bu yüzdenmi israille aralarını bozucaklar hade lem
zaten şuan 20 küsür avrupa ülkesi ambargo uyguluyor irana
iran kendini savunmasın su gibi harcalar petrolünü
yanı başında bi devleti devirdiler nükleeer silahı var diye ırak diye bişey kalmadı
ha demiyorumki ekonomiler bu savaşı kaldırır
ama şuan israil filistin sınırındaki ahırların fiyatı 5 milyon dolar adamların derdi toprak
ve hayatta kalmak
bugün hala israil savaş uçaklarının eğitim uçuşları konya hava jet üssünde yapılıyor
yani düşünebiliyormusun adamların okadar kısıtlı toprakları varki
savaş pilotlarını konyada eğitiyorlar
ve daha ne ideolojiler ve projeler var
iran düşerse sırasıyla diğer arap ülkeleride düşer
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
Revenant said:
iranda bunlari kullanicak akilda kabiliyette yoktur

rusyada da boyle bir sistem yapacak akil yoktur di mi? allahin ayyas gomunustleri

ahuahuahu. hangisine güleceğimi şaşırdım.

şuda süpre
Ractamainus said:
oha triple kill çekmiş revenant, sg-1 kesmiş sonra.

ardelen said:
kullanım klavuzu oluyor zaten

tehlike anında camı kır, kırmızı düğmeye bas.

harika be.

baız kendi yazdıkları prohramları gördüm. bayağı basit kullanılan iyi arayüzlü ama çok sağlam programlardı. admlar kapalı kapılar ardında iyi iş çeviriyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...