khalad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 95 metrekare evde yaşıyorum 1. kademede yaktık kombiyi 250 ytl geldi bu ay fatura bir arkadaşa da aynısı olmuş burada bizdemi yanlış diyordum ki değilmiş. Donuyoruz doğal gaz yanmasına rağmen,çünkü kombili sistemlerde alt komşun yakmıyorsa donuyorsun şu anda onu yaşıyoruz. Merkezi sistem apartmanda yaşıyanlar yatıp kalkıp dua etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 farketmez zam veya indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben ailemle yaşıyorum. babam sağolsun akfjak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 1 aydır doğalgaz zamlı diye ancak akşamdan akşama 1-2 saat çalıştırıyorum, dün 32 günlük fatura 210 YTL geldi. Allah Belalarını versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bizim 20 daireli apartmana 3.5 milyar geldi daha max 10 gün yakmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 herkes bu kadar dert yandığına göre bu işin içinde bir iş var. ayrıca ben turkcell'den de fena kıllanıyorum, öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ankarada 4 oda 1 Salon ev :) bu ay 300 YTL oldu üsüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 turkcell bide vergi almiyoruz kampuscell falan ayagı varda.yahu kampuscelliyim.tamam 20 ytl küsür vergiyi kurtardık.tüm konustuklarım turkcelli.çokta konusmuyorum.msg da çok atmıorum msnden faceden falan daha raht oluo. yine 80 gelmiş.düşün bana göre ben hiç kullanmadım.yani hakkaten kullanınca 150 den aşagı gelmio. 10 senedir faturalı turkcell hattım var.onun yanında hep konturlu hat bulunduruyorum extradan.yoksa ipin ucu kaçıo.200-300ytl kaç defa fatura ödedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 türkselin habire arayıp "kazık tarifemize geçmek ister misiniz?" diye soran callcenter elemanlarına tav oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Aradığım insanlar çoğunlukta trcell olmasa hiç acımayacağın geçicem avea faturalıya ama.. elde değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ankarada Doğalgaza indirim yapılmış.İşte Rakamlar:)Ocak indirimi bu bakın sözünü tuttu adamlar. Ankara'da, doğal gazın metreküp fiyatında 0,000544 YTL indirim yapıldı. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10635076.asp?gid=229 İndirime bak be ahahahaahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar