Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 beyler yurt dışından bi ürün ithal etmek istiyorum. ama ilk önce bi denemek istiyorum karlılık oranını, eğer karlı bulursam şirketleşmeyi düşünüyorum. bu ilk sefer için şirket kurmadan bi aracı kurum ile ithalat yapabilirmiyim? nasıl yaparım ne kadar'a mal olur ve prosedur'u nedir? -gelicek ürün dondurulmuş et -ilk etapta 1000 kg civarı getirtip denemek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 her kalem için gümrük mevzuatının belirlediği belli miktarlar var deneme vs işleri için. vergisiz zart zurtsuz getirebiliyorsun. 1000 kilo ama bu sınırın üstündedir sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 et işi zor joker, bir sürü sağlık belgesi fln gerekiyor diye biliyorum. varolan firmaları bir incele yıllık gelir tablolarına fln bak sana biraz fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 domuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 edik. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 free sample iste. ama muhtemelen sana vermezler para ver gönderelim derler çünkü şirket yok düşünce aşamasında birşey. sana güvenipte yollamazlar ama dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Chaotic said: domuz mu ithal etmeye gerek yok domuzu türkiyede hali hazırda sağlam tesisler var hatta biz ihraç ediyoruz su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yaban domuzu alırmısınız? baya bi avcılık iyi benim bulunduğum bölgede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Milamber said: et işi zor joker, bir sürü sağlık belgesi fln gerekiyor diye biliyorum. varolan firmaları bir incele yıllık gelir tablolarına fln bak sana biraz fikir verir. çok yakın arkadaşım veteriner, o anlıyor bu tip belgeli işlerden. (kendisi tatilde şuan) Peder'e danıştığımda Türkiyede gümrükten sokmazlar içerde üretim yapanları desteklemek için dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 market arastirmasi yap once bi yapmadiysan, satan var mi, satan yoksa talep var mi, nerelerde nasil satabilirsin, falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yaptım market araştırmasını fln. satan hazır, alıcıda bulabilirim türkiyede muhtemelen. ama önce aradaki transfer gümrük olaylarını halletmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 İngiltereden mi alıyorsun etleri nereden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Theghosthand said: İngiltereden mi alıyorsun etleri nereden geliyor? he ya tesco'dan alcem :P ingilterede ucuz et ne arar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 1 ton la başlamak iyi fikir olmaz sanki. ha bide et işi zordur.nerelere satmayı düşünosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 et isi cok zor eti gectim canli hayvan almak istemistim ben dahada zor bir kere avrupa birliginin tamamini unut hepsi deli dana ayagina yasak, guney amerika serbest, asyada bir yigin ulkeye yine yasak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Joker said: Theghosthand said: İngiltereden mi alıyorsun etleri nereden geliyor? he ya tesco'dan alcem :P ingilterede ucuz et ne arar :D İngiltere deli dananın beşiği oldundan ucuz olabilirdi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar