Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici Harddisk alcam,öneri

cado

Öne çıkan mesajlar

HDD'ler darbelere karşı hassas aletler, adamlar süper bir şok emici sistem geliştirmediği sürece önemli görünmeyen darbeler dahi cihazı bozabilir. X marka patladı, şans işi elektronik falan değil yani. Dikkatli kullanmak, manyetik cihazların yanına koymamaya çalışmak lazım. Ayrıca çantada taşıyanlar çantalarına 2 kat dikkat etmeliler.
Sosyal ağlarda paylaş

Lacie, maxtor ve siemens kullandım. siemens aşırı ısınıyordu gerçi bi sorun çıkmadı ama hep korkutmuştur beni :) media markt ve elektro world lerde zamanını yakalarsan çok uygun fiyatlara bulunuyor. mesela 1-2 ay önce arkadaşa 500 gblık maxtor hariciyi 120 ytl ye almıştık media markt tan.
Sosyal ağlarda paylaş

Velev said:
samsung al ben memnunum

bende esata girisli 1 tb disk aldim 3 hafta kadar once.. ama samsungdan mi esatadan mi baska bisiden mi anlamadim, disk 1 saat sonra sacmaladi 32 mb olarak gozukmeye basladi, 4-5 saat ugrasmamdan sonra tekrar formatlayip eski haline dondurebildim..

evimdeki elektroniklerin yarisi samsung olunca, yine samsung gideyim dedim ama bu olaydan sonra samsung disk almam. (belki hata bendendi bilmiyorumda yinede daha bilindik bi marka al bence)
Sosyal ağlarda paylaş

lacie aldım az önce 150 milyona 500 gb. tasarım masarım yok 3.5" olduğu için gayette takoz ama işimi görücek gibi. kutunun içindeki harddisk garantiyi kıpraştırmadan rahatça değiştilebiliyomuş ordanda cezboldum. samsungmuş içindeki hdd.

e hdd box alıp koysaydın bi internal demeyin, hdd boxtan daha hoş ve ucuza geliyo gibi.

edit:dikkat ettimde şimdi görüntüsüde çok class duruyo gayet sade ve 3-4 taneyi kombo yapmak için ideal.

bi edit daha:sesliymiş biraz
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
sadece usb bağlantısı var ama bu alınır,
http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=14608
seagate 1 tb 223ytl [ben de seagate freeagent pro var, bunlar daha sonra çıktı beyazlar vs bi iki küçük sorun vardı onları gidermişler sanırım gerçi firewire ve esata yok ama alınabilir]
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
ben demin bundan aldım 160 milyon

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35541

işte benim bahsettiğim de buydu, çoğu kişi memnunmuş. fiyatı da iyi sayılır. gerçi ben usbden güç alsın istiyorum zaten 3.5inc bi de yanımda adaptörüymüş kablosuymuş gezdirmesem diyorum. hangisi olsun karar da veremiyorum, az daha beklesem 1tb olanların fiyatı düşermi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...