cado Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 250 olmadı 320 gb hdd alcam bilmeden gidip almak istemiyorum.önerilerinizi alayım dedim.çok pahalı olmasına gerek yok. birde şu esata olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben de alıcam,fiyatı 150 ytl altı tercihimdir,önerileri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 eSATA ile daha hızlı veri alışverişi sağlanıyor sanırım. eSATA girişi falan varsa daha iyi oluyo diye biliyorum. WD kullanıorm ben bi sorun yaşamadım önerebilirim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 500 gb 2.5" al 249 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 http://www.exa.com.tr/wd/sabit_diskler/wd_25-327-5268.html http://www.exa.com.tr/wd/sabit_diskler/wd_25-327-5358.html bunların ucuzuda mevcut daha iyiside ama ideal fiyata kaliteli üründür bu linktekiler ben senin yerinde olsam vku yu dinlerim kendisi dahidir bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ben de alıcam bunlardan ama bir arkadaş "harici hddler çok çabuk gg oluyor. onlarca hd filmi yalan oldu geçen arkadaşın" diyince tırstım açıkçası. araştırıyorum bu yüzden, 3-5 kuruş kar edicez diye 10 larca filmi yalan edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 elektronik işi birazda şans işidir he ama marka olması güvencedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 320 lik wd passport oneririm kullandigim icin. sadece karizmasi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 düz bi hdd alıp ona kutu filan yaptırsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 verbatimler güzel ve ucuzdu en son kauçuk kaplı olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bunu kullaniyorum gayet memnunum. Tasarimi sik, Fiyatida benzerlerine gore uygun ve su an indirimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velev Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 samsung al ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 astoria electroworldde 2 hafta önce 500gb maxtor 100ytl idi aldım ben de tavsiye ederim tabi kampanyanın bitmiş olma ihtimali falan var(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 3 tane philips vardı bende, 2. aldığım patladı 350 gb anime gg oldu. Philips alma benim sinirim geçene kadar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 HDD'ler darbelere karşı hassas aletler, adamlar süper bir şok emici sistem geliştirmediği sürece önemli görünmeyen darbeler dahi cihazı bozabilir. X marka patladı, şans işi elektronik falan değil yani. Dikkatli kullanmak, manyetik cihazların yanına koymamaya çalışmak lazım. Ayrıca çantada taşıyanlar çantalarına 2 kat dikkat etmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Lacie, maxtor ve siemens kullandım. siemens aşırı ısınıyordu gerçi bi sorun çıkmadı ama hep korkutmuştur beni :) media markt ve elektro world lerde zamanını yakalarsan çok uygun fiyatlara bulunuyor. mesela 1-2 ay önce arkadaşa 500 gblık maxtor hariciyi 120 ytl ye almıştık media markt tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 aldığım hdd de 2 gün sonra batsecktor oluştu buna nediceksin manyetik alan dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 necmi said: aldığım hdd de 2 gün sonra batsecktor oluştu buna nediceksin manyetik alan dimi şuan benim haricide badsector oluşsa yada yansa fln(allah korusun) napıcağımı bilemem, herşeyim onda :) hemen garantiye verseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Velev said: samsung al ben memnunum bende esata girisli 1 tb disk aldim 3 hafta kadar once.. ama samsungdan mi esatadan mi baska bisiden mi anlamadim, disk 1 saat sonra sacmaladi 32 mb olarak gozukmeye basladi, 4-5 saat ugrasmamdan sonra tekrar formatlayip eski haline dondurebildim.. evimdeki elektroniklerin yarisi samsung olunca, yine samsung gideyim dedim ama bu olaydan sonra samsung disk almam. (belki hata bendendi bilmiyorumda yinede daha bilindik bi marka al bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 lacie aldım az önce 150 milyona 500 gb. tasarım masarım yok 3.5" olduğu için gayette takoz ama işimi görücek gibi. kutunun içindeki harddisk garantiyi kıpraştırmadan rahatça değiştilebiliyomuş ordanda cezboldum. samsungmuş içindeki hdd. e hdd box alıp koysaydın bi internal demeyin, hdd boxtan daha hoş ve ucuza geliyo gibi. edit:dikkat ettimde şimdi görüntüsüde çok class duruyo gayet sade ve 3-4 taneyi kombo yapmak için ideal. bi edit daha:sesliymiş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lacie güzelmiş aslında ama ön bellek düşük. şu western digital ii diye okudum hep, kararsız kaldım ne alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ben demin bundan aldım 160 milyon http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35541 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 verbatim 1tb almıştım 220 tl mi 240 tl mi neydi böyle kauçuk kaplamalı küçücük şık bişi oha ilk sayfada yazmışım zaten, o kadar eski mi bu konu. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 sadece usb bağlantısı var ama bu alınır, http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=14608 seagate 1 tb 223ytl [ben de seagate freeagent pro var, bunlar daha sonra çıktı beyazlar vs bi iki küçük sorun vardı onları gidermişler sanırım gerçi firewire ve esata yok ama alınabilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Luriel said: ben demin bundan aldım 160 milyon http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35541 işte benim bahsettiğim de buydu, çoğu kişi memnunmuş. fiyatı da iyi sayılır. gerçi ben usbden güç alsın istiyorum zaten 3.5inc bi de yanımda adaptörüymüş kablosuymuş gezdirmesem diyorum. hangisi olsun karar da veremiyorum, az daha beklesem 1tb olanların fiyatı düşermi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar