eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yaratık dedi ya hehehe[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Abi o değil adamı iyice bunalıma sokacaksınız bu konuşmalarla... Adam acaba ben nedemiştim bunlar şimdi nelerden konuşuyo olacak şimdide :-)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ewt ya kafayı yediğini sanıo zaten farkında olmadan gerçekten kafayı yicek bu msjlar arasında BELKİ BİRİSİ ÇÖZÜM, ÖNERİ YAZMIŞTIR die dolaşırken[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ehheeheh git olm eşyalarına bi kutu bul kutuyada kilit yaptır onuda böööle ipek kuaşlarla sarmala sar sonna bidaa kilit wur. Bakh kaybolooomu[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yuh be mükemmel çözüm denedin galiba?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Damar anladıgım kadarıyla yurta kalıyosun... Sanırım öle, eger öyleyse yaşadıkların gayet normal... yurtlarda eşya kaybetmeler , arkadaşlarının senden bi haber olması genelde kendilerindende bi haberlerdirler.. Yani normalsin bişiyin yok sana zihin açıklıgı için vitamin yazıyorum sadece...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 virüs bulaşmış sana virüs...[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL!
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Bonecrusher, 08 Mayıs 2004 23:42 tarihinde demiş ki: virüs bulaşmış sana virüs... bak bone imzandan bişi yazıyo ya ondan.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bone o imza ne naptın da kendine bu kadar kızdın??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 fazla dumanlanmışsın[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 üstteki mesajı quote'lamayınız.. :-P[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: eagle_dnz, 08 Mayıs 2004 23:52 tarihinde demiş ki: bone o imza ne naptın da kendine bu kadar kızdın?? sabahtan beri aynı lafı söylüyüp duruyorum da imza yapayım dedim.. said: Bıshop, 09 Mayıs 2004 00:02 tarihinde demiş ki: fazla dumanlanmışsın öyle herhalde [signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Mayıs 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 aslında konu başlıkları silinmesin,başına Silindi: konsun. nası dahiyane demi[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 damar ordamısın? bugun nasılsın?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Fazla Memento izlemişsin.[signature][hline]Bıdı?
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Vah vah cok ustune gittiniz kendide yok oldu :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 damar siteye gelince buraya nasıl olduğunu yaz harbi mrk ettim!! ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar