Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esrarengiz olaylar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açtığın konu bu mu ?[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
bak bi odanın içini eşyasız hale getir yerde halıdan başka bişi olmasın, dışarıya birisine ver anahtarı kitlesin kapını, 10 gün açmasın. bak nası düzeliyosun:)[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
yok bu değil ya ben çok aradım bulamadım benim açtığım konulara baktım yok hiçbi yerde...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Mesaj tarihi:
O değilde eagle daha kötü durumda damardan anlattıklarına bakılırsa :D
one abi insanların sesleri derinden gelmeye başlıyo görüntüler bulanıklaşıyo
duvarlar gelip gidiyo felan...
Olm sen çok kötü durumdasın...:-)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Mesaj tarihi:
neyse ya kaderim buymuş... artık böle yaşamaya çalışcam... bi de ruya tabirlerine bakmıştım bi aralar.. bi tane kıl bi kız var benim hiç sevmediğim..... o beni tuvalete kitliyodu.... rüya tabirlerine baktım tuvalete kitlenmek veya kiyli kalmak rüya sahibinin ölümü demekmiş... ya ölüme bişi demem de o kız beni öldürürse çatlarım sinirden.......[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Mesaj tarihi:
git gillian anderson la x-filestaki dier adam(adını hatırlayamadm şindi) onu çaar. Onlar bi araştırsın bakem[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
Mesaj tarihi:
ok tamam benim bi tatile ihtiyacım var... size iyi akşamlar..
hakkınızı helal edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Mesaj tarihi:
helal
olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Mayıs 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
helal olsun gittin yerden bişiiler getir :-P

*!Otlanmak İçin Elleriini Ovuştrur*[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Mesaj tarihi:
said:
SwZ, 08 Mayıs 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
helal olsun gittin yerden bişiiler getir :-P

*!Otlanmak İçin Elleriini Ovuştrur*

1kg bulut,2 tane huri,1 melek,zebani ve allahın selamı...[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Mesaj tarihi:
yani bu konudan çıkacak sonuç..
*kelin merhemi olsa...*[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
yaa şindi zebaniyi nerde besleecez evde o kdar sıccah yer yoq yazzıh üşür yaratıhcaaaz[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

• Yeni Oluştur...