Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 http://www.myindomitablelions.com/ Uluslararası futbolda şaibenin kralı yaşanmakta. Tek parça forma giydiği için kamerunun 6 puanını sildi terbiyesizler. Buradan Afrika Futbol Federasyonu başkanına sesleniyorum! Ben Pascal Nocceduro, adımı belki yeni duydunuz ama asla unutamayacağınız bir ad olacak bu. Eğer kameruna 6 puanını geri vermezseniz gelirim federasyon binasına sizi mahfederim ona göre!!!![signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
narin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Nası tek parça forma anlamadım ben..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 şöyle adamlar tulum gibi forma giyiyor şortla üstü birleşik fermuarlı bişi süper bişi[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yahu adamlara önceden yasak olduğu söylendi bu. nedenini bilmiyoırum ama adamlar da gerizekalı çıktı biz kralız modunda yasağa uymadılar. tabi ki silinecek. ben de donla oynamak istiyorum ozaman donla çıkayım kabul edilsin
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Abi yasağın bi amacı olmalı. oyunu nasıl olumsuz etkiliyor ki tek parça forma?[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 nedenini bilmiyorum dedim zaten. ama mantıksızsa gitsin itiraz etsin daha üst mahkemeler var başvursun. çıkıp da sahada biz sizi iplemeyiz tripleri atmasınlar. yasak varsa cezası da olur
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yok bu olay doğal hukuk anlayışına ters...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hehe :) vardır abi bir sebebi gıcıklığına yasaklamaz kimse.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Derslerini almamiş bunlar şimdi almışlardır.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bnce şaibe falam yok...haketmişler...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bu kurallar arasında vardı.Daha öncede uyarmıştı Fifa bunları. İnat yaptılar. Bu arada forma manyak bişey ya...[signature][hline]bla bla bla ...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bırakın dünyayı bizim lig olmuş şahane...[signature][hline]bla bla bla ...
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bu fotodaki 13 numara kesinlikle goril falan abi diğer adamlar yanında oyuncak gibi duruyo[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 evet :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Abi bu formalardan Türkiye'de satıyorlar mıdır ya? çok hoşuma gitti[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bunlar oğlanmı? el ele tutuşmuşlar giymişler kırmızı donları daracık daracık... Allah bizim milli takımızı korusun yarabbii...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 abi tek parça forma don deil o ayrıca 13 numaralı da insan deil. Tahminim reiki falan yapıyolar öle elele.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya mesela sort ayrı olunca düşme tehlikesi var ama bunda yok rakip şortundan seni çekerek şortunu indirir ama burda bu imkansız saçmladım galiba ama bencede tek parça yasaksa yasak[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 adamlar ceza vermeseler sonra diğer ülkelerde bundan cesaret alır önüne geçemezler ama tabi 6 puan ın silinmesi bencede abartı bi ceza
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bence tek parça olması daha bi rahat abi. Zaten Bütün bunlar Adidas'ın futbol içinde mafyalaşmasından oluyo.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Jabba Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yasağın mantıklı veya mantıksız olduğu bu konuda önemsiz.Önemli olan burda bir yasak var ve adamlar delmi$ler federasyonda cezayı vermi$.Kanımca iyi yapmı$ daha öncede uyarılmı$tı bu siyah kafalılar kolsun forma geyiğinden.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Öne çıkan mesajlar