Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 üniversite yurdu. odamda yatan adam 04:05 de kalktı. saat 04:15 sucuk doğrayıp pişirdi. bunu odada yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sucugu vursaydin kafasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 küfür ettim, azarladım. özür diledi. bir daha yaparsa vurucam kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sucuk ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 iiki sucuk varmisda pisirmis, senden bi parca kesipte pisirebilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 neyse evime çıkıyorum bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sucuk lar bittimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sucuk bitti, ortaklik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sucuk gibi adamdı bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Benim odadakiler de anca uyusun öküz gibi. Bak elin odasına, sucuk yapıolar. Gerçi şu an yenilebilecek ne yaparlarsa yapsınlar, hiç şikayetsiz tüketirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 şu an açlıktan dişmacunu yiyecek konumdayım, sucuk kaldıysa pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Dişmacununu yeme de şey yap bak. Koluna sür iyice. Sıvazla. Bekle dursun öyle. 1 saat sora filan kolunu bi yere hızlıca vur. Bakalım ne kadar acıcak :D Kırılcak böle off. Sora o kemiklerlen kemik çorbası. Dişmacunu zaten mide bulandırıo bi süre sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 e yeseydin sen de. sucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben şahsen "ya bana da yaparsın ya da YAKARIM O SUCUKLARI gece gece" derdim. yani hiç yoktan 4 te uyandırılıp sucuk servis edilmesi sabaha kadar aralıksız uyumaktan iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 PhysX said: şu an açlıktan dişmacunu yiyecek konumdayım, sucuk kaldıysa pm. Ulan 2 yumurta + bilimum beyaz peynir de mi olmaz bir evde, omlet yapiverseydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ferrero said: neyse evime çıkıyorum bu ay. ev bulduk, sanırım biz daha hızlıyız 8) (yılbaşına kadar taşıncaz da.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 MADBOY said: PhysX said: şu an açlıktan dişmacunu yiyecek konumdayım, sucuk kaldıysa pm. Ulan 2 yumurta + bilimum beyaz peynir de mi olmaz bir evde, omlet yapiverseydin ? olmadı'mı olmuyor bazen, tecrübe etmiş biri olarak biliyorum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 iki yumurta bir sucuk kampanyası yapan konyada bir market sahibini konyalılar dövmüştü. gereksiz bilgi vereyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bnde eve çıkayım istiyorum.. ama para yok beni kim evlatlık alır lan ? nolur bak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar