chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Merhaba, Çok acil notebook almam gerekiyor ve kısa araştırmalarım sonucu bu ve şu notebook arasında fena halde kararsız kaldım. Notebook'u biraz oyun, arasıra ofis-PS, fazlaca da internet ve film izlemek için kullanacağım. Yalnız rahatça 720p kaldırmasını istiyorum, bunun için ekran kartını iyice araştırdım ve sanırım Geforce 9600M GT yeterli derecede işimi görecektir. İçinizde donanım konusunda fazlaca bilgiye sahip olanınız varsa; beni bu iki notebooktan birini almam için ikna etmesini rica edicem. Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 AMD işlencili notebooklar kötü. CoreDou en iyisi, pazarı da silip süpürdü zaten, %90 falan hepsi Intel. Sen de Intel al, HP al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bence de. AMD ler fazla ısınıyor ve daha az performanslıydı en son (TL serisi öyleydi en azından) Durumun değiştiğini sanmıyorum. HP yi tavsiye ediyorum şahsen. Diğer yandan, T3400 de giriş seviyesi bir işlemci, performans açısından onun da pek iyi olduğunu sanmıyorum. RAM e aldanma, eğer bu ikisi arasından seçim yapmak zorundaysan 100 dolar daha ver HP al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Çoğu kişi de sizin gibi işlemciden dolayı HP'yi öneriyor ancak ne kadar fark olabilir ki bu iki işlemci arasında ve ben AMD'nin ne gibi olumsuzluklarını yaşayabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 http://xtreview.com/review81.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 msi yargılar gx600 kullanıyorum ^^ gayet über.. ama amd olayını bilemicem. 2.4core 2 duo var çnkü bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Sipariş verdim artık MSI GX630, umarım pişman olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 güle güle kullan ama sadece ram olayına kanıp almasaydın keşke. gerçi ekran kartı fena değilmiş "nVIDIA Geforce 9600M GT, 512MB DDR3" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Güle güle kullan da, hatalı seçim bence. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 msi laptopların klavyesi hayatımda gördüğüm en dandik laptop klavyesi. datronun bile daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Maalesef öyle, 3 gündür kullanıyorum notebook u ve tek kötü yanı klavye oldu benim için, bir tuşa biraz sert bastığında komple panel aşağı doğru çöküyor ve ayrıca türkçe karakterler sanırım sonradan eklendiği için çok ufak yapılmışlar, yazarken oldukça zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar