Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 www.lenavet.com Bizim klinigin web sitesi yeni bitti..Her turlu soru-cevap icin forumları bilem var :)) Gelin üye olun beklerim...[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 habire kafa sallıyan insanlara güven olmaz :P
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Üye olmak zaman alır daha sonra bi ara ugrarım. Şimdi bi sorum var sana. Benim bi muhabbet kuşum var.Sarı Lacivert renkleri.Baliç Fenere geldiğinde almıştık.İsmini Baliç koyduk.imdi baliç baliç diye konuşuyo bide cicikuuuş diyo.İsmini değiştirmek olmaz şimdi Cimboma gitti diye. soru 1) İsmin değişti senin desek? Senin ismin artık "maviş" gibi bişeyler desek psikolojisi bozulurmu? soru 2) Şimdi ben bunu kafesten salar salmaz insana yapışıyo el kol cok seviyo iki dk geçmeden masturbasyon yapmaya başlıyo $erefsiz.Elime sürtünüp duruyo.Buna tek çare dişi bi kuş mu?Şap atsak yemine bi zararı olurmu? Şimdiden teşekkurler...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 yarildim lan kusa bak muhahaha .......[hline]A little less conversation a little more action please
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 aAHahaha biliyodum yanlis yere yanlıs seyi yaptıgımı hehehe abi sen ona bi balon al takılsın[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 biliyodum yanlis yere yanlıs seyi yaptıgımı ne demek istiyorsun yahu. sen alttaki rockerlını temizle sonra konuş. hiç ciddiyet havası vermiyorsun :)
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Niye abi kafa sallıyınca ciddiyetsiz mi gözüküyor bakiim bi patronun karşısında deniim ne tepki verecek?[hline]Thief of Paticik [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 21 April 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 imzasını kastettim. çok ciddi bir konu hakkında konuşuyor ama imzası bir tuhaf.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ya onu biliyorum bende ciddi değildim zaten bak :rock:[hline]Thief of Paticik
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ahahaha topice bak muhabbete bakh ahahahah[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Öne çıkan mesajlar