junghase Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 herkese selamlar ,azaklı dunyası yakında açılacak,yakında derken herşey hazır sadece organize etmek için biraz zaman gerekli .hızımız nacizane adsl bazında 512 kbs olacak .server en son durmunda korunmuş olarak açılacak.iddialı değilim sadece var olmuş olan azaklı dunyasını devam ettirmek istiyorum.katılacak arkadaşlara şimdiden iyi oyunlar dilerim. ip adresimiz statiktir ,bildireceğim SAYGILAR SEVGİLER TOMANBAY[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 512k baglanti ile kac player kaldirilabilecegini merak ediyorum, peki siz biliyormusunuz kac ki$i kaldirilabilecegini?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 banamı soruyorsun ,ben acemi değilim 512 k lık bir server en az 75 kişiyi kaldırır,bize ise sağlam 10 yada en fazla 15 oyuncu yeterlidir.sunduğumuz server reklam değil eskiden oynamış oyuncularımıza bir mesajdır. saygılar[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Dedicated mı olucak?[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 dadicad derken anladım sanırım ,serverin ip adresi domain name olarak olacak ip adresimiz sabit olacak zaten ,şu anda ip sabit olarak mevcut ,yanlız yaklaşık 9 aydır server kapalı kaldı onun yüzünden otomatik üyelik sistemimiz ve serverin açılış parametreleri adsl sistemizne göre ayarlanacağı için zaman gerekli diyorum .önümüzdeki günlerde zaman buldukça bu ayarlamaları yapacağım.burdan sizlere bağlanmak için gerekli parametreleri vereceğim tabi ultima tr uygun görürse.önceki serverimiz ultratv sayaeside yani kablo bağlantısı ile yaşıyordu.ama sağolsun mynet azakli.net domain'nini ortadan kaldırdığı için sabit bir bağlantı adresi sağlayamadım.vereceğim adres inşallah sabit kalacak tabi bazılarının hışmına uğramassak.[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 dedicated adanmış sunucudur. o makina size özel olur. eğer bnet üzerinden 512k ise iyi bir sonuç alırsınız. bu arada server açılınca reklam yapsan?[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Ünal: Healing nasıl kasılır? Samet: Şişe içerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 server açılınca bildiricem,bir kaç güne kadar deneme yaparım.[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 adsl dior ne dedicatedi kendi evine co-location.. Ismini duymuşdum staffi kaliteli diye kulağima gelmişdi maddi yetersizlikten kapandı deniyordu.Hadi açın da teftişe gelicem :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 dedicated veya non dedicated diye ikiye ayrılıyor diye biliyorum,bir ara novell server kurmuştum ordan biliyorum. Serverin kapanmasına sebep domain isminin mynet tarafından hacklanmasından sonra oldu ,maddi yetersizlik değil.o arada başka işlerim vardı ilgilenemedim, ha en önemlisi ,unutmuşum , serverin bulunduğu harddisk bozuldu bir türlü yaptıramadım bütün herşey gitti sadece eski kopyalar kalmıştı ,tabii işin tadı bu kadar kaçınca bende bari hızlı bir hat olsunda tekrar uğraşayım dedim.Adsl bazında sabit ip problemi vardı onuda hallettim.önceki server domain isminle giriş istiyordu ,bu sefer ip vermek istiyorum[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bnet uzerinden kiralanmi$ 512k bir hatla kaldirabileceginiz maximum player sayisi: 55'tir, bunun aylik kirasi ise 250$'dir. nerden biliyorsunuz diyenlere, Quaxis'in gecmi$inde bir hat problemimiz oldugunda 1 ay boyunca bnet'e gecildiginde gordum.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 512 k lık bir server en az 75 kişiyi kaldırır,bize ise sağlam 10 yada en fazla 15 oyuncu yeterlidir.sunduğumuz server reklam değil eskiden oynamış oyuncularımıza bir mesajdır. saygılar[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bnet in 512 i kaldırıo mu 50 kişi ii o zmn 250 $ bilgisayar flm her şey hazır de mi vericem 250$ ı alcam bilg.i[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bilgisayarinizi kendiniz goturuyorsunuz, 250$ degildi sanirim tam olarak hatirlamiyorum 200$'da olabilir. eger bilgisayarida oradan kiralarsaniz fiyat'ta artiyor tabiki. 55 ki$iden sonra yurunmez bir lag yapiyor 512k baglanti.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 olsun 50 kişi ilk açılış ve tanıtım için kafi[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 konu serverin ne kaldırıp kaldıramıyacağı değildi.neyse ozaman bilgi vereyim. server kurmak için başkalarından hat kiralamak gerekmez.TELEKOM artık bu hizmeti ADSL olarak veriyor.İsteyen herkez bulunduğu bölgede bu hizmet varsa mevcut telefon hattına İnternet bağlantısı alabilir.ADSL en fazla giriş 2048 çıkış 512 sağlıyor.bu hattın aylık ücreti 450 milyon cıvarında. SNN com ultimayı ilk türk serveri olarak açtığında 256 lık bir kablo bağlantısı vardı.300 kişi bağlanıyor diye iddia ediyorlardı. sonraları kablo hattı yavaşladı ve bu tür serverler benimkide dahil oynanmaz hale geldi.ama şimdi ADSL var ve çok iyi bunuda serveri açtıktan sonra göreceğiz hep beraber deneriz. ben denedim 17mb lik bir dosya 6 dakikada iniyor.[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 walla bız 1024 ile bi ping atarız 20 makınadan server çöker :)[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hayırlısı olsun...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 biz ping atılsın diye server açmıyoruz, ping atmayı seviyorsan yapabilirsin. bir kere atarsın ben o ip yi tespit eder çökertirim.[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 2048 adsl'le mi acilacak sunucu? *guler*[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Doğan Bey eskisi gibi 'waru,halbazzer,touyo' geri getirmek istiyorsun ama artık geçti o günler :) SaygıLAr; CyB Hatırası...[signature][hline] Amentes Staff Member... [email protected] Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'Hayat' diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 arkadaşlar vatana millete hayırlar olsun,deneme serverimizi açtık adres veriyorum 81.214.135.246 2593 herkesi beklerim[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 eski günler gerçekten güzeldi hepimizin iyi kötü anıları vardır, halbazzer çok değerli bir arkadaştır waru ise bana çok yarenlik yapmıştır yaramazdır ama onuda severim.anılarımız vardır unutamayız çünkü biz o günleri gerçekten yaşadık.halbazzer ile uzun gece sohbetlerimiz oldu ,Spawn iyi terbiyeli bir arkadaştır kısacası yakınmayı bırakın beni tanıyanlar için söylüyorum.Gelende sağolsun gelmeyende ama unutmayın azaklı dünyası ana serverimizin bir parçası olarak hayatını sürdürecektir.[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Kapali sanirim şuan server[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 server açık client version 3 olmalı[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar