Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Darqainu said: ne mükemmel insan grubusunuz yahu ota boka konu açılan bir forumda bana niye isyan ediliyor böyle ? saçma geliyosa cevaplamayın olsun bitsin.bulamadım anasını satim napalım acelem var araştırma maraştırma yapmak istemiyorum 2 sikko finans sorusu için ne bu ünleler mtavırlar uçuşuyo forumda kusura bakma da olay matlabda görüntü işleme programı falan yazmak değil yani hesap makinası üzerindeki ln tuşunu görmek bunun için araştırma gerekmiyor, mükemmellikte gerekmiyor. konu az çok bittiği ve sorularının cevabını aldığın için sadece durum hakkındaki yorumumu yaptım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ardeth +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 olay ln değil ilk soru başka okursanız..zaten ln işine özür dileyip teşekkür ettim. ben 4yıldır okul okuyorum bikere hesap makinesi lazım olmadı napabilirim ? üstünü alırken ^ işaretin çıktığını bilmiyorum mesela.zaten süper bir matematiğim de yok kök işaretinin kenarına 15 koymakla 1/15 üst yapmak arasındaki farkı da bilmiyorum lazım olmadı çünkü liseden sonra. hesap makinesi de benim değil aldığım herife manual'ı yok mu dedim yok dedi..benim de yarına 4 chapter yetiştirmem lazım oturup 2 tuş için arama tarama yapamadım,suç buysa da cezalandırın rahatlayalım madem hepimiz. benim anlamadığım çişe giderken bile konu açan insanlar varken benim acil ihtiyacım , gözümden kaçan dandik ln tuşu yüzünden laf yemem.ortada bir tavır varsa eşit uygulansın biz de bilelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sadece bir hayat prensibi ve bunun hakkında bir yorum yaptım o kadar, kimseyi buna uymaya zorlamak gibi bir amacım yok, forumdaki herkes kendi hayat görüşlerini o ya da bu şekilde zaten buraya yansıtıyor. Çişinin yapan adam için de, konu dışındaki ayakkabı alacak kişi için de bir fikrim varsa söylerim doğal olarak. ha ama daha soracak sorun varsa ve konuyu baltaladıysam o zaman kusura bakma. ayrıca finans vizesi diyorsun, üniversiteye gelmiş bir insansın diye düşündüm, bir hesap makinesinda bir işlemi nasıl yapacağını anlaman 15 dakikayı geçmemeli diye düşünüyorum. üniversite ciddi bir kurum olmalı ama değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 anlaşmamızın imkanı yok ne üniversite kaldı ne bişi kaldı neyse bıraktım zaten şuan itibariyle yazmayı da radyo wjliğini de doydum patiye bunca yıl sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bir de google'a casio fx-3650P manual yazınca şu çıkıyor, burdaki gibi tuş tuş anlatmış nasıl yapılacağını işlemlerin. http://ftp.casio.co.jp/pub/world_manual/edu/en/fx3650_3950P_E.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aferim sina bir patiyi daha patiye soğuttun ashddfshh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ya Darqainu, 1-2 kişinin yaklaşımına bozulup ne bırakacaksın paticiği, boş ver yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 said: kusura bakma da olay matlabda görüntü işleme programı falan yazmak değil yani görüntü değil depirem işliyorum.. yardım idin memedalibeii! hesap makinesine gelince.. haksızsın arkadaşım. makinenin tuşlarını görmedin, ok anlarım bak vallahi. ama konuyu uzatmak haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahah bu ne be... ardeth bi de adamın ceddine say istersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Darqainu said: bıraktım zaten şuan itibariyle yazmayı da radyo wjliğini de doydum patiye bunca yıl sonra komik olmuş bu kusura bakma, yaptığım yorumu gerçekten haksız buluyorsan şuurlu bir üniversite öğrencisi olmanın hakkını yerine getiriyorsundur zaten. Forumu bırakıyorum gibi duygusal argümanlara gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Sınavda 40 50 puan kazandırabilen makineler onlar bölümüne göre, programlama yetenekleri sayesinde onlarca formül kaydedebilir, tersten düzden matris çözdürebilir, doğrusal olmayan programlama sınavından hiç birşey bilmeden AA alarak geçebilirsiniz. Ama kullanmayı öğrenmek için gecelerce o aletle koyun koyuna yatmak gerekiyor. EXE eşittir işlevi görüyor bu arada. O tür hesap makineleriyle karşılaşan insanların bir numaraları problemi "lan eşittir nerede?" iki numaraları problemi de "nereden kapanıyor bu alet?" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Yani paticik'i bir dost ortamı olarak kabul edip, bunu kullanmayı bilen insanlardan az bir bilgi talep etmek hiç te anormal bir şey değil, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 aslında herşeyi yaptırabiliyorum ama 3d graph a hiç ihtiyacım olmadı ondan öğrenemedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 [IMG]http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_431492692.jpg" alt="" />[/img] birinci işlem olarak sarıyla işaretlenmiş olan parantezi tıklıon sonra 1.7 yazıon parantezi kapatıyorsun. sonra kırmızıyla işratlediğim kısımdaki x üzeri kare var ona basıp yine parantez açıyosun ve 1%15 yazıp parantezi kapatıp sonuca ulaşıyorsun. makina aynı değil deme tuş takımları aynı(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar