funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 blazer şıkmış hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Alın size kişisel tercihim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 siyah mı bilmem ama kahraman ayakkabı alınmak isteniyorsa bush'a atılan ayakkabılardan alınabilir. aslında var ya pazara tezgah açsam satarım ha; "buşa atılan ayakkabılar bunlaar!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Eralp said: Alın size kişisel tercihim: Ben de bundan kullanıyorum, rahat ve ucuz bir ayakkabı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Griswold said: Ben de bundan kullanıyorum, rahat ve ucuz bir ayakkabı gerçekten. Pek rahat değil bence :D . Tabanı yere yakın olduğundan yerde ne varsa hissediyorsun o açıdan pek iyi olmuyor. Adidas'ın spezial gibisinden yüksek modelleri çok daha rahat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bLackcha0s said: Lacoste dan alacaksan şu ayakkabıyı öneririm ben almayı düşünüyorum çok güzel bi ayakkabı. http://www.lacoste.com/tur/main.html?collection=ah2008/1/sport/2/16spm1171 aa hakkat çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Eralp said: Alın size kişisel tercihim: siyah ayakkabı olarak kesinlikle bu tarz tavsiye ederim bende, yağmur geçirmesin dümdüz siyah olsun rahat olsun, ne "burda spor giyilmez" denen yerde göze batar nede "buraya nası çıkıcan onlarla" denen yerde rahatsız eder oha bunu yazarken burnum kanadı >. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Hotic ftw! hem indirim de var bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Her erkeğin gerçek bir siyah ayakkabıya ihtiyacı vardır. Öyle siyah spor ayakkabı falan olmaz anca anı kurtarırsın akıllarda o ayakkabı ile sınırlı kalırsın. Dost başa, düşman ayağa bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Eralp said: Alın size kişisel tercihim: ne kadar bunun fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Spor ayakkabıyı lacoste'den almayın. Geçen sene beyaz altı yeşil lacoste spor ayakkabı almıştım derisinin kalitesi o kadar kötü ki 2 ayda deride kırılmalar başladı. İğrenç bir görünüm aldı. Lacosteden tekstil ürünleri alınır ama ayakkabıya masraf yapmaya değmez. 2 ay sonra benim aldığım ayakkabı bumuydu diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Llama said: Eralp said: Alın size kişisel tercihim: ne kadar bunun fiyatı 115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Eralp said: Alın size kişisel tercihim: Bende nike isareti kırmızı- borda arası bı renk var cok memnunum bunu al dıyecektım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ayakkabı hakkında her yorum yapacak alıntı yapmasın ya toplam 3 satır yazı 4 sayfa oldu alıntılar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 lacoste a kesinlikle bak derim çok güzel modeller var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kenzap said: Llama said: Eralp said: Alın size kişisel tercihim: ne kadar bunun fiyatı 115 Ben 80 e almıştım :) , indirim vardı. Su geçirmemesi de çok iyi birşey bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kenzap said: Llama said: Eralp said: Alın size kişisel tercihim: ne kadar bunun fiyatı 115 Bunu nerde bulabilirim? Birde indirime falan girdi mi? Hani alışveriş yapmak için en güzel gün bugün olayında olduğu gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Herhangi nike satan bir spor mağazasında bulabilirsin. Çok sattı bu yıl o yüzden çoğu yerde var. Modeli capri si. Eğer yoksa modeliyle de getirtebilirsin, ben öyle yapmıştım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Su sıralar her yerde ındırım var yılbasından once gıtmenı tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 benim tercihde bu. spor için değil ama rahat güzel bi ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bendede var capri si 6 ay sonra patladı ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bi giysi rahat diye alınmamalı bence. şekilci bi adam olmamında etkisi büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kenjuro said: Bendede var capri si 6 ay sonra patladı ama =/ Benim de alalı çok olmuyo, hasarlar başladı. Pek dayanıklı bi ayakkabı değil. Özellikle üzerindeki deri kolayca yırtılabiliyor. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Converse'nin siyah güzel spor ayakkabıları olucaktı deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar