münazara Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Siyah spor ayakkabı alıcam önerileriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 onitsuga tigers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ne amaçla kullanıcaksın? Benim liseden münazara madalyam var bu arada :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ya herşeyin altına işte günlük beyaz var siyah vardı eskidi yeni bi tane alayım diyorum.Kotun falan altına giyerim siyah gömlek giyiyoruz altına ayakkabı yok :( benimde var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Spor Genel Ne için bir spor ayakkabı alacaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 siyah superstar 2 almayı düşünüyorum ben de. normalde beyaz spor ayakkabı giyerim kot & eşofman altına, beyazların çok çabuk canına okuyorum, onçün artık siyah alıcam. ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lacoste da buldum site flash olduğu için resim koyamıyorum çok güzele benziyor. Tigerları beğenmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dieselden herhangi bisi al siyah iste gider. paran varsa prada flm al cok klasik ama her zmn gider. ya da fred peryy al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 www.kowalski.com ayakkabı budur hacım ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bide bunu buldum ama bu kowalski değil sanırım =) siyahta değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bide bu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Chaotic said: bide bu iyiymiş Bu iyimiş... Bi de etnieslerin modellerine bak derim ben aldım bi tane herkes bakıyo siyah birşey bulamadım resmini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nereye gitmeyi düşünüyorsun o ayakkabılarla chaotic, çocuk parkına mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ya çocuk musunuz onlar ne ayakakbılar demeye gırmıştım sen demışsın çoktan marlon of. marldokuz kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi cik carsiya, git ayakkabicida begendigini al, buneya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oha be şükrü(şükrü diyorum kusura bakmıyosun di mi) böyle bi sempati kimseye beslemedim +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ismim sukru, neyin kusuruna bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 isimle hitap edince kibarlık gereği didimdi. nevrotik adam dolu buralar neme lazım denk gelir gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Siyah converse allstar olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: abi cik carsiya, git ayakkabicida begendigini al, buneya. zevksiz insan! paylaşamayacak mıyım ben burada ne giyeceğimi.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 maksat spor mu? değilse camper spor modelleri çok şık, gözüm var onlarda ama param yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 münazara said: aquila said: abi cik carsiya, git ayakkabicida begendigini al, buneya. zevksiz insan! paylaşamayacak mıyım ben burada ne giyeceğimi.! millet aç kardeşim aç. bana ne arkadaş senin ne giyeceğinden. iş bulmaya girdim siteye gördüğüm şeylere bak... en temizi siyah ayakkabıdır ya herşeyin altına gider, kirlense de sırıtmaz vs. şimdi aklıma geldi 1 tane bile beyaz ayakkabım yok hepsi siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: abi cik carsiya, git ayakkabicida begendigini al, buneya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 SodomVsGomore said: münazara said: aquila said: abi cik carsiya, git ayakkabicida begendigini al, buneya. zevksiz insan! paylaşamayacak mıyım ben burada ne giyeceğimi.! millet aç kardeşim aç. bana ne arkadaş senin ne giyeceğinden. iş bulmaya girdim siteye gördüğüm şeylere bak... en temizi siyah ayakkabıdır ya herşeyin altına gider, kirlense de sırıtmaz vs. şimdi aklıma geldi 1 tane bile beyaz ayakkabım yok hepsi siyah. Dengesiz misin abicim? Millet yüzyıllardır aç.İyi o zaman çıplak dolaşalım.Evimi satayım sana iş kurayım istiyorsan ? Sen işssizsin diye ben yiyip içmeyecek miyim. Bırakın bu halkın çocuğu ayaklarını sigaraya alkola oyunlara internete dünya para yüklüyorsun sonra millet aç. Ayrıca çarşı mı kaldı ? Şurda iki patinin fikrini istemek sorun mu? Her bi boka fikir istiyorsunuz da ayakkabı alırken mi laf ediliyor? Kafalar ayar vermeye o kadar odaklanmış ki artık güzelleşmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar