OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ocak sonundan şubat ortasına kadar NY de olucam da ilk defa gidicem ne yapılır ne edilir orda yaşayan pati var bi kaç tane galiba bana biraz fikir versin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 harlem'e git nigga diye bağır çok eğlenirsin cidden hayatına renk katılmış olur sonracıma empire state'e çık gündüz fotoraf için çık gecede manzara için times'daki nypd memurları ile konuş biz 45 dk falan muhabbet etmiştik çok eğlenceli oluyo hard rock cafe'ye gir güzelcene bi yemek ye biraz pahalı ama dehşet lezzetli özgürlük anıtıda çık zaten pek sevmiyecen yani ben sevmedim okadar boşuna para vermiş gibi hissettim bunun yanı sıra central park'da takıl ünlü birilerini görebilme olasılığın yüksek aynı şey brodway içinde geçerli I love NY t shirt'ü almayı unutma 10 tanesi 3 dolarmıydı neydi:D yaş 21in üstündeyse barlara gir benim değildi almazlar diye hiç araştırmadım nerde ne bar var bilmiyorum o yüzden o şehir turu yaptıran otobüsler var onlarda eğlenceli olabilir ama onlarada binmedim ben. bide sokakdaki chicken khebap'dan ye tadı bi değişik güzel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hehe saol : ) yapıcam hepsini (harlem hariç çok gencim) yaş 20 ama sahte kimlik ayarlarız dedi abim : ) yani barlarada giricem böyle tiyatrolar varmış evlerin içinde felan onunla ilgili bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 şahsen benim yok ama NYC ye 4 saat uzaklıkta bi yer var bu yaz orda çalıştım mükemmel bi amusment park havanın güzel olduğu bi güne rastlarsanız kesin gibin six flag's ismi iskoçyalı film'ininde çekildiği yer:D abinin arabası varsa dahada eğlenceli olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 OogahBoogah said: ocak sonundan şubat ortasına kadar NY de olucam da ilk defa gidicem ne yapılır ne edilir orda yaşayan pati var bi kaç tane galiba bana biraz fikir versin : ) sen daha gecenlerde arkadaslar var, parti yapicaz su bu diyen adam degilmiydin? dedim bende ortamin oglu bahadir boysal geliyo, bole baslik gorunce, uzuldum, suzuldum, kederlendim... bi garip oldum hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Yanında nükleer ayakkabı götür, bush a fırlat, baya eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 parti allahın emri de ev dışı yerlerde görmek istiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 su an new yorkta evde oturulur, yerde kar var hava sifirin altinda bilmemkac derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 manhattan icin konusuyorum; hard rock cafeye git demisler git ama cok sira bekliycen onu goz onunde bulundur, bir de hard rock cok turistik, bence sohoya in sen sohoda cok daha guzel ve ozel restaurantlar var balthazar gibi, biraz daha guneyde seaport'ta da guzel yerler var yemek yenebilecek, times square de takili kalma yani. ground zeroya bak, financial district'de wall street tabelasi onunde kesin bi resim cektir =) brooklyn bridge i es gecme ayrica gece eglencesi olarak da sik giyin siyah ayakkabi cok spor olmayan flm giyersen meat packing districte git taksicilere soyle gosterir ama 9th ave ve 15 in oralar iste 12 13 14 uzerinde hep clubler var cok unlu clubler hem de bunlar hatta en unlu clubler new yorktakiyani biraz para gider ama deger. bir de fake id yi new york licence yapma yemiyorlar bence burdan bi turk id sini fakele onlari yiyorlar daha cok, hatta dogun tarihin mesela 01/05/1988 gibiyse 20 yasinda oldunu varsayiyorum yani herhangi bir ayin 1 inde dogduysan onu ay olarak bakiyor amerikalilar oyle 21 olarak yedirebilirsin kendini 87 liysen ztn 21 sin =) ayrica webster hall gibi bir kac club 21 alti alior ve fena yerler de degiller. son olarak fake id islerse lower east side da barlara ve ufak clublere gir cik gece icinde 3-4 yere cok eglenceli ve yeni yeni insanlarla tanisman cok kolay. hatta bence manhattanda gece yapilacak en guzel sey lower east te bar bar gezmek her yerde yarim saat 45 dakka takilip. iyi eglenceler edit: typing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar